Nie pokazywanna w telewizji i dlatego impreza jest na wysokim poziomie a nie taka badziewna jak te imprezy w telewizji
Panie Baryła zapewne nie straci okazji, żeby cicho siedzieć i zaraz w poniedziałek złoży doniesienie do prokuratury w związku z tym, że dokonano publicznego propagowania alkoholizmu na miejskiej imprezie.
Sala pelna bo pracownicy mopr,pup,us,zus,srus wjazd za darmoche mieli
Napewno zaraz Pawłowicz PIS-U skomentuje "To skandal jak można obrażać Pis".Przeciż my robimy dobre zmiany .Żygać się chce.
Chciałam legalnie kupić bilety zaraz po rozwieszeniu afiszy i podaniu informacji w Internecie o Kabarecie Moralnego Niepokoju. Niestety bilety trzeba było nabyć "przed" tymi czynnościami. Nie wiem jednak jak to się robi. Proszę o instruktaż. Może Pan Bartek G. się wypowie, albo szefowa MOK. Nie wiem czemu ma służyć patronat Prezydenta Miasta nad "Kabaretonem" skoro na najbardziej "chodliwe" występy bilety nie mogą dotrzeć do zwykłych mieszkańców, bo są rozprowadzone wcześniej dla "SWOICH". Daje się to zaobserwować od wielu lat. Mimo wszystko - życzę tzw. ORGANIZATOROM dobrego samopoczucia i powodzenia na następne lata.
Smoleń Tey to był kabaret.Teraz to już tylko jakieś głupie miny i nic pozatym.Jeszcze Mariolka daje radę.Reszta to żenada a nie kabaret
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!