Jeśli byłeś na stronie Marka Mazura to pewnie czytałeś co zrobił dla miasta będąc w łodzi. A od kąd mieszka w Piotrkowwie to zadzoń do Ewidencji Ludnosci w Urzędzie Miasta i ci powiedza od którego roku jest zameldowany w Piotrkowie. A jeśli ci tego mało to masz tam kontakt i napisz do niego - chyba ze wstydzisz się swojego imienia i kontaktu z człowiekiem. Na wszystkie pytania znajdziesz odpowiedz jesli tylko ich szukasz!
Ja mieszkam w PT ale jestem z Tomaszowa. I tam będe glosowała bo to jest moje miasto i zawsze się będzie Tomaszów moim miastem. Dlatego rozumiem Pana Mazura. To ze czasem życie zmusza nas do nocowania w innych miastach, nie znaczy że zapomina się o mieście rodzinnymi które zawsze będzie nam bliskie.
kino!!!Ty chyba mało wiesz na temat tego kandydata wszystkie zasługi ,które pszypisywał sobie chojniak tak naprawdę są zasługami P.Mazura nie było by sali na Sienkiewicza gdyby nie Mazur .Szkoda że siedział facet cicho nie przechwalając sie swoją osobą ile to on nie zrobił kiedy to chojniak się wyprężał przypinając sobie Jego zasługi niestety jest takich sytuacji więcej szkoda że Piotrkowianie żyją w takiej nieświadomce.a taki ktoś jak Ty ma tylko tyle do powiedzenia o uśmiechaniu sie na banerach ,czy mieszka w Piotrkowie czy nie,uwazam ze to nie jest najważniejsze wazne jest ile robi dla tego miasta i jego mieszkańcow.
BRAWO ADA.. popieram co piszesz tez rozumiem Mazura sam jestem z opoczna i wiem ile wyrzeczeń trzeba by działać o dobro miasta,często traci na tym rodzina ale widać tu że P.Mazur to dobry gospodarz skoro nawet jeśli mieszka w innym mieście tyle robi dobra dla Piotrkowa.PANIE MAZUR GDYBYM TYLKO MOGŁ GŁOSOWAĆ POPARŁ BYM PANA NA PEWNO.
Jest na to rada, a nawet kilka.
1. Patrz pod nogi, bo cię krew i żółć zalewa, że cię odspawają albo męża albo tatusia od stołka. Nie filuj do góry na bannery (banner pisz na przyszłość bez błędu ortograficznego). W dół patrz, to ci bannery nie będą przeszkadzały. Prędzej gołąb ci nasra na płaszcz.
2. Na nudności zapobiegające wymiotom są środki w aptekach razem z nieśmiertelnym aviomarinem.
3. Siedź w chałupie, pogoda pod psem, nie złapiesz infekcji.
Rozłożysz się w łóżku na 21 listopada i na swego boga nie pójdziesz zagłosować.
4. Policz bannery swojego boga i kompleksy ci miną.
5. A co w tym złego że się uśmiecha? Ma mieć uśmiech zrobiony u fotografa przy użyciu haftek od stanika, jak ten twój? Albo łazić z tym swoim fałszywym, przyklejonym jak twój? A kiedy się zapomni, to ma odętą minę?
6. Polecam też coś z antydepresantów. Lekarz ci powie co, bo połowa z nich działa na prochach.
Jeżeli już chodzi o odniesienie Mazura do Chojniaka, to skali by zabrakło! Tutaj trzeba byłoby zastosować metodę Lecha Wałęsy: stłucz pan termometr!
Mazur 2000 procent lepszy, stąd te wyjce nocne na forum.
Wojtku, przekonanych nie musisz już przekonywać, ale z chwytami poniżej pasa walczyć trzeba.
Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom! Wężykiem, Krzysiu, wężykiem!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!