po wyżej napisanych komentarzach można łatwo rozpoznać który z polityków prowadził...,,nie-jasne,,interesy zarówno te na tle publicznym jak i politycznym.ALE UWAGA ,,ORMO,, JEST WŚRÓD NAS,TRZEBA UWAŻAĆ CO SIE PISZE.pozdro dla wszystkich z ptb:)
ci co maja wyroki nie moga kandydować. A jesli kandydują to znaczy ze nie mają wyroku, a mandat za predkość to nie wyrok a jesli by tak było to mało kto by kandydował. Prosze o konkrety a nie rzucanie błotem.
Myślę, że lista do zaakceptowania ot lista KWW Krzysztofa Chojniaka. Na prezydenta - Krzysztof Chojniak
Edukacja poprzez sport, jako elementu profilaktyki przed uzależnieniami wśród młodzieży. gdzieś to widziałem
Ile,,,, no ile zapłacili? O tej godzinie wolałbym liczyć mrówki pod kocem na Antypodach..niż tak się nie dorzecznie rozpisywać,jak Ty drogi Webmasterze!
Dzięki za
To świadczy ... o bajaźliwości , o pewnych problemikach,które fruwają nad ułudnym doktrynerstwem Waszego Kandydata. O dalszych problemach,wielkich ..problemach,podyskutujemy.Jeszcze. Pozdrawiam.Markpio
Jasne!! Właśnie zbieram na to dowody.
Czy w Piotrkowie powracamy do czasów Gomółki?Nie,może to jednak Bierut i Osóbka-Morawski ,są natchnieniem do pisania i szkalowania osób o innej orientacji politycznej?! Kto jest przeciwko nam,jest naszym wrogiem! Trzeba go ..zniszczyć!....? ....Tylko "nasza" opcja jest słuszna i jak najbardziej zasadna!/:)))/
Czy RIG to taka współczesna /pseudo kapitalistyczna/ forma byłych frakcji komunistycznych? Tego nie wiem!
Lecz ,,przyglądajmy się jej,analizujmy,mówmy o nie niej,szacujmy i opiniujmy!!
Też tak uważam!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!