dziewczyny dajcie znać gdzie się będziecie bawić, z miłą chęcią przyjdę i stawiam dwie kolejki. Wolę się bawić z ludźmi, którzy korzystają z życia. Balujcie i grajcie, takie jest życie, póki można.
ja pie....le, to rozumiem, że nikomu nie wolno chodzić do klubów, Panie Prezydencie, pozamykać wszystkie klubu i bary w mieście, nikt nie będzie nigdzie chodził i grał, będzie spokój, wszyscy będą zdrowi i sportowy tryb życia trzymali. Jedyne miasto Piotrków zakompleksiony, w którym należy być zwykłym szarym człowiekiem i ciupciać w ciemności w domu i to tak aby nikt z sąsiadów nie wiedział, bo zaraz nazwą cię qw lub inaczej. Żal mi was i całej bandy frustratów, a w szczególności tych co nie mają własnego życia i interesują się cudzym.
Trener nie jest do zmiany tylko zawodniczki. Obrona słaba popracować nad obroną ręce w górze i będzie lepiej, kroki, i strzelać celnie a nie na odwal się a przede wszystkim mniej imprezowac!
Szkida dziewczyn. Walczyły bardzo dzielnie. BRAWA za to.
Gra jedną siódemką w obecnej szybkiej piłce ręcznej to przegięcie.
Obrona całkiem dobra niestety atak.
Oreszczuk na rozegraniu robiła fajną robotę.
To kolejny mecz po Elblągu, Chorzowie i Koszalinie (chociaż tam sędziowie pilnowali) gdzie odrobina zimnej głowy, dwóch dobrych zmienniczek i wynik byłby zupełnie inny.
Na koniec jedno rozgoryczenie: po meczu widziałem Andzele, Zorce i Kuki. Ściskały się z wieloma osobami widać, że lubią być w Piotrkowie. Zawodniczka która z przekonania chce grać dla klubu jest o wiele bardziej wartościowa od najważniejszych gwiazd. A ta trójka chciała zostać w Piotrkowie.
zaraz drugą deportują ,a tak w ogóle to można pobierać stypendium z miasta na wizie turystycznej?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!