ok domaga się kontroli aut policyjnych pod tym kątem bo jakieś 80% nie spełnia
Czy autobusy MZK jeżdżące i smrodzące cały dzień po mieście panowie policjanci też sprawdzą. Czy będą się czepiać normalnych ludzi.
rozumiem że każdy z policjantów ma uprawnienia diagnostyczne ,aparatura odpowienie homologacje i generator pod który jest podpięty analizator też ma homologację ? jeżeli padnie na mnie i wyniki będą wątpliwe ,mandatu nie przyjmę i sprawa do sądu ,prawo równe dla wszystkich
Ach ,ach. Policja szczególnie ta drogowa prowadzi ciągłe akcje. Jedna się kończy zaczyna druga. Oczywiście akcje wymyślają ci co mają na pagonach co najmniej cztery gwiazdki albo jeszcze i coś więcej. Bo ci to realizują specjalnie się z tego nie cieszą. No patrzcie Państwo jak to ładnie wygląda. Akcja "Smog" Myślę jednak ,że siły się szybko wyczerpią. Byle do pierwszego wywiadu jakiegoś generała czy jak się to tam dzisiaj zwie w publicznej telewizji.
Aby nie żyć w obawie o zadymienie i kontrole, zaraz pójdę kupić sobie nowe auto.
Jestem mieszkańcem Piotrkowa i mnie stać.
Badanie powinno odbywać się w stacji diagnostycznej. Zatrzymane auto jedzie do stacji. To rozumiem! Ale nie za pomocą takich przenośnych i nierzetelnych urządzeń, które może mają, a może i nie homologację.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!