Jaki chojniak katolik a jle złego blizniemu robi dobrze że prawicy głosy na połowe się podzielą i chojniak nie wygra.
A jak wiele obiecał.
Ja myślałam,żePan AndrzejCzapla to wrażliwy człowiek,a tymczasem robi szopkę wyborczą jak ogłoszono żałobę ! Panie Czapla wstyd !
Do "brawo"
Po tekście Twoim wnioskuję, że oscylujesz w okolicach imbecyla. Edukacja stoi przed Tobą otworem.
Widzieliście już autobus, a właściwie minibus wyborczy Pobożnego: ?
Jeszcze nie wiem, co oznacza ta liczba 26, ale jak tylko się dowiem, czym prędzej dam Wam znać.
+ i + daje - więc wygra opozycja:) oby! Trzymam kciuki za lewicę!!
Panie Prezydencie zapraszam do lektury dzisiejszego TT o schronisku dla zwierząt oraz na wątek schroniskowy:
http://www.epiotrkow.pl/forum/kom,Schronisko-dla-zwierzat-Przeprowadzka-coraz-blizej,5436,news,0,1
Świetna kampania przedwyborcza! Winszuję!!!
a jak sie pan prezio teraz odniesie do wyroku sadu rejonowego w lodzi w sprawie dyrektora MOK-u Jacka Sokalskiego?
sprzedajmy ten samochód i zainwestujmy w zakup czegoś co na prawdę nam się przyda,może respirator,albo coś innego...
Najbardziej profesjonalne otwarcie kampani wyborczej. Brawo Panie Chojniak. Mieli tyle czasu po Pana otwarciu kampani, a zrobili amatorszczyznę. Jeśli moja firma ma byś w Piotrkowie to tylko dlatego, że ma Pan wokół siebie profesjonalistów, a nie przedszkolaków ze żłobka.
Pozdrawiam - ogólnopolski przedsiębiorca.
Z wyrazami szacunku do Pana osoby.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!