metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bbb ~bbb (Gość)14.10.2009 14:40

Tak, będę głosował na tego prezydenta bo:
nie lubię jak większość atakuje kogokolwiek
nie lubię jak media kierując się swoimi interesami starają się niszczyć kogokolwiek
nie lubię czerwonych i różowawych
I dlatego będą tak głosował. I nie będę w mniejszości !

00

zet ~zet (Gość)14.10.2009 14:53

Chojniak nigdy wiecej!!!!

00

lex ~lex (Gość)14.10.2009 15:39

a ja zagłosuję na Chojniaka, bo mam dość czerwonych!

00

castro ~castro (Gość)14.10.2009 19:44

Jak słyszę Chojniak lub Czapla to się zastanawiam,ale jak mam do wyboru Grabowskiego lub Ziembę to wiem ,że obydwaj są do niczego,zwykli aparatczykowie,chociaż ten drugi ma zadatki na wielkiego polityka.....nie potwierdza i nie zaprzecza - to naprawdę rzadka umiejętność

00

ja ~ja (Gość)15.10.2009 09:08

a przez ten rok ..... zaczną "dbac " o wyborców i znowu wiele obiecanek przed nami pisane patykiem na wodzie ! byle do przodu! Bo kogo tak naprawdę interesują losy innych?

00

siwson ~siwson (Gość)15.10.2009 10:15

A co Wy tak z tym Chojniakiem, przecież to rada podejmuje decyzje a prezydent wykonuje! Tak mnie się wydaje!

00

motyl ~motyl (Gość)15.10.2009 10:40

"siwson" napisał(a):
ada podejmuje decyzje a prezydent wykonuje! Tak mnie się wydaje!

To Ci się wydaje, ktoś ta radą steruje... tak mi sie wydaje

Komentarz był edytowany przez autora: 15.10.2009 10:41

00

nikt ~nikt (Gość)15.10.2009 18:15

A czarne konie to co?

00

tej ~tej (Gość)16.10.2009 09:57

Piszecie ,ze macie dość czerwonych i zagłosujecie na Chojniaka,a kto teraz sprawuje rzeczywistą władzę w mieście-najczerwieńszy z czerwonych Munik.Omotał całkowicie tego młodzieńca i awoimi postradzieckimi metodami doprowadził do wielu patologicznych decyzji.Konflikt PIS z PR wyniknął tylko z tego powodu.PIS do dziś ma rację, rzeczywistą władzę w mieście mają Munik z Błaszczyńskim.

00

Margerytka ~Margerytka (Gość)17.10.2009 12:06

"tej" napisał(a):
Piszecie ,ze macie dość czerwonych i zagłosujecie na Chojniaka,a kto teraz sprawuje rzeczywistą władzę w mieście-najczerwieńszy z czerwonych Munik.Omotał całkowicie tego młodzieńca i awoimi postradzieckimi metodami doprowadził do wielu patologicznych decyzji.

Niestety dla niektórych wyborców najważniejsza jest etykietka. Postępków już nie chce im się oceniać...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat