metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)13.10.2009 15:44

Nie zagłosuję na PIS a tym bardziej na Ziembę i Grabowskiego. Mnie interesują kandydatury z terenu miasta a nie z powiatu.

00

zniecierpliwiona ~zniecierpliwiona (Gość)13.10.2009 17:14

"Za niewiele ponad rok" - to znaczy kiedy dokładnie będą wybory?
Chcę zacząc skreślać dni w kalendarzu...

00

piotrkowianek ~piotrkowianek (Gość)13.10.2009 18:27

I znów zacznie się propaganda "sukcesów". Wzmoże się robienie z piotrkowian idiotów. Już właściwie się zaczęło. Podobno w 80cio tysięcznym mieście wyremontuje się ulic za milion.Niech podadzą za ile narobili koncepcji i projekcików na półki. Aktualnie nam panujący liczą na elektorat złożony z ludzi prostych, powtarzających to co im się powie. Ci którzy mają jakiekolwiek umiejętności wyciągania wniosków na pewno nie zagłosują na obecne władze.

00

bbb ~bbb (Gość)13.10.2009 19:41

Mam wyższe wykształcenie, znam dwa języki obce i będę głosował na obecnego prezydenta. Po pierwsze widzę efekty jego pracy, a po drugie zrobię na złość radiu i temu portalowi. Hahahaha

00

klet ~klet (Gość)13.10.2009 19:58

Kolejny Face Lighting :D

00

chichot ~chichot (Gość)14.10.2009 08:47

"bbb" napisał(a):
Mam wyższe wykształcenie, znam dwa języki obce i będę głosował na obecnego prezydenta. Po pierwsze widzę efekty jego pracy, a po drugie zrobię na złość radiu i temu portalowi. Hahahaha

Nie musisz się przedstawiać. Wiem kim jesteś .

00

motyl ~motyl (Gość)14.10.2009 08:55

"bbb" napisał(a):
będę głosował na obecnego prezydenta. Po pierwsze widzę efekty jego pracy

Ja tych efektów nie widzę, chyba że mówisz o składaniu kwiatków pod pomnikami i przy innych okazjach. Ciekawe kto z nas powinien udać się do okulisty?

00

chichot ~chichot (Gość)14.10.2009 09:10

"motyl" napisał(a):
Ja tych efektów nie widzę, chyba że mówisz o składaniu kwiatków pod pomnikami i przy innych okazjach.

.. i pozowaniu do zdjęć.

00

kaka ~kaka (Gość)14.10.2009 09:11

Nigdy więcej rządów Pobożnych, precz z obecną niszczącą władzą.

00

anty ~anty (Gość)14.10.2009 11:16

Na pewni nie Chojniak!!!
Te remonciki 4 km dróg na uboczu, większe remonty głównych dróg - dlaczego teraz? Bo wybory się zbliżają!
Te kiczowate tablice ze zdjęciami (za pierwszym razem myślałem, że ogrodzili jakieś wykopy) tylko ośmieszają prezydenta. Jak na te kilka władze zrobiły malutko.
Jawne przekręty z odwołaniem dyr. biblioteki, z budynkami przy Batorego 10 z jednoczesnym włączeniem tej ulicy w al. Kopernika, eksmisja bezdomnych i włączenie Belzackiej (w podobnym czasie) w al. Armii Krajowej, ceny parkingów, wiele innych spraw, a przede wszystkim robienie idiotów z piotrkowian.
Słyszę, czytam Chojniak - mówię NIE!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat