Jak mam od kwietnia jeździć z Piotrkowa w stronę Łasku??? Będą przeprawy lotnicze? Dla niezorientowanych, chodzi mi o wiadukt na ul. Wojska Polskiego.
Ciemność ! ciemność widzę ! korki to chyba będą na 5 km , Nie wyobrażam sobie tego armagedonu ! przy takim natężeniu ruchu na węźle na Bełchatów plus dodatkowo ruch z ulic Wojska Polskiego i Twardosławickiej . . . . . .Już mnie głowa boli
Jest pole do popisu dla pana Macierewicza, posła ziemi piotrkowskiej. Zbliżają się wybory i znowu może ponarzekać, że po Piotrkowie nie można się swobodnie poruszać samochodami i że to oczywiście jest wina Tuska, Donalda, żeby nie było wątpliwości.
Jest proste rozwiązanie komunikacyjne, po wyburzeniu wiaduktów. Otóż, na obrzeżach miasta wyznaczyć parkingi, tanim kosztem (patrz Byki i Agroszansa) dla przyjezdnych i na nich postawić rowery miejskie, przyjezdni będą się przesiadać na rowery i na nich docierać w miejsca docelowe. Będzie zdrowo i ekologicznie, a jak eksperyment się powiedzie to nie odbudowywać wiaduktów i będzie jeszcze dodatkowo tanio.
nie mogli poczekac z tym remontem do 2020 kiedy juz mnie nie bedzie w tym zapyzialym miescie ;/
Skoro autor napisał o wyburzeniu tych wiaduktów to mógłby od razu napisać o istotnej informacji, a mianowicie jak dojechać z Piotrkowa na przykład do Grabicy czy Szydłowa... Proszę o aktualizację i napisanie jaka jest planowana tymczasowa organizacja ruchu po wyburzeniu wiaduktów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!