Można już zobaczyć te 30 projektów? Czy dopiero jak ruszy głosowanie?
Modernizacja moczownika słoneczko ok okolice zbiorników Bugaj zrobić raz
Gdzie można poczytać o argumentach zespołu przemawiających za odrzuceniem budowy pomnika?
A kiedy będą wybudowane obiecywane od kilku lat tężnie? W Piotrkowie mamy zanieczyszczone powietrze, wysoką umieralność, na pewno wiele osób korzystałoby z takiej inwestycji.
W innych miastach władze zadbały o mieszkańców wiele lat wcześniej, z tego co wiem tężnie cieszą się popularnością wśród mieszkańców.
Kolejny dowód, że to nie jest budżet obywatelski, tylko projekt obywatelski- urzędnicy i tak o wszystkim decydują i wybierają sobie co im pasuje ...
Kiedy radni rozpoczną realizację swoich obietnic wyborczych ?
Ta pic na wodę fotomontaż.2 lata temu SP Nr13 wygrała niby na budowę boiska którego do tej pory nie ma. ŻENADA
A ja zagłosuję za pomnikiem. Nie będzie za mnie pani o grubych czerwonych wargach decydowała, co ma być w tym mieście, a co nie. Ona mnie nie reprezentuje i nigdy nie będzie.,
A co z zeszłorocznym projektem dotyczacym boiska na SP 13? Póki co mamy tylko plakat na szkole od roku.
Nie ważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy. Czy ktoś czuwa nad legalnością głosowania i kto poniesie odpowiedzialność jeśli dany projekt wygra a nie zostanie zrealizowany?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!