ja bym wolał żeby znikły dziury zamiast pojawienia się czasomierzy....ale dziury nie sa tak nowoczesne, nie można się nimi pochwalić...więc nikogo nie interesują i prasa o nich nie pisze...
Prawdę mówiąc to wolałbym aby ze skrzyzowania ulic Sienkiewicza i Piłsudskiego zrobić skrzyżowanie bezkolizyjne. To raczej będzie bardziej przydatne. W dni targowe jest tam taki ruch i zamieszanie, że nie obywa się bez stłuczek i kolizji.
to skrzyzowanie jak i to przy sienkiewicza wymaga swiatłe na lewoskrety. a ku temu wszelkie warunki. przy sienkiewicza wszytskie lewoskrety maja wydzielony swoj pas wiec tym bardziej nie wiem czemu jeszcze ich nie ma.
Myślę że każdy by wolał :))) ale mimo wszystko czasomierze to dobra rzecz tylko problem w tym że nie wszyscy umieją z tego dobrodziejstwa korzystać :(((
No nie żartuj! Jak to nie wiesz?! Kasa, misiu, kasa! Trochę potrzeba na nowe samochody i nowych asystentów, więc na takie drobiazgi jak jakieś tam światła, czy łatanie dziur zabrakło: http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1312667,mniej-kasy-na-remonty-i-naprawy-drog-wiecej-rozczarowanych,id,t.html
poprostu brak słow.... ale tak jak mowisz. grunt to ze asystenci maja pensje fajne i ze nowe fury sa :)
- skoro jesteś czasomierzem, to stań sobie koło Kauflandu i odliczaj głośno (może przez megafon)
Jeden czasomierz proponuje zainstalować w UM,niech odlicza dni do końca kadencji tych nieudaczników na czele z Chojniakiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!