metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga01.05.2013 17:47

"zmutowany-chomik" napisał(a):
sikorskiego oż kurde niemożliwe

Niemożliwe to wydawało się Twoje poczęcie.

00

dcc69 dcc69ranga01.05.2013 19:46

Drogi z nazwy Redaktorze Maj. Nie wiem dlaczego łączysz Europę Plus z Automobilklubem czy zawodami. Zapytam wprost co ma piernik do wiatraka?
Zamiast ukrywać się pod jakimś nikiem i siedzieć przed monitorem proponuję zrobić coś dla innych. Ja lubię robić zawody i cieszyć się radością innych tak ma altruista a co do polityki już raz chciałem zmienić jej jakość tworząc lub współtworząc struktury Ruchu Palikota ale, że nie po mojej myśli to poszło podjąłem się robienia czegoś co jest teraz opluwane ale wybory pokażą inny wynik niż obecne sondaże.
Tak więc proszę załóż jakieś stowarzyszenie np. miłośników motyla bielinka i ratuj je przed pestycydami czy inną chemią.
Pozdrawiam Redaktorze Maj w chłodny Majowy dzień.
Dariusz Cecotka

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)01.05.2013 20:43

"dcc69" napisał(a):
Drogi z nazwy Redaktorze Maj. Nie wiem dlaczego łączysz Europę Plus z Automobilklubem czy zawodami. Zapytam wprost co ma piernik do wiatraka?

Łączę Pańską osobę z Europą Plus. Zawody jako alternatywa pochodu 1-szo majowego organizowane o tej samej godzinie 11:00 są powiązane politycznie. Sam Pan się wypowiadał

Cytuję:
Robimy alternatywę dla tych, którzy nie chcą iść na pochód 1-majowy

Cytuję:
Zamiast ukrywać się pod jakimś nikiem i siedzieć przed monitorem proponuję zrobić coś dla innych.

Wszystkie moje działania prospołeczne nie są firmowane moim nazwiskiem, bo nie jestem zwolennikiem lansu.

"dcc69" napisał(a):
Ja lubię robić zawody i cieszyć się radością innych tak ma altruista a co do polityki już raz chciałem zmienić jej jakość tworząc lub współtworząc struktury Ruchu Palikota ale, że nie po mojej myśli to poszło

Z tymi żalami proszę się zgłosić do Pana Domaradzkiego nie do mnie.

Cytuję:
podjąłem się robienia czegoś co jest teraz opluwane ale wybory pokażą inny wynik niż obecne sondaże.

Europa + to Ci sami ludzie co Ruch Palikota
http://www.europaplus.org.pl/ludzie.html
tylko, że Plus to Siwiec i Kwaśniewski
Z tego co Pan napisał wyżej to coś czuję, że budowanie struktur Europy plus wyjdzie Panu tak samo jak struktur Ruchu Palikota.

"dcc69" napisał(a):
Tak więc proszę załóż jakieś stowarzyszenie np. miłośników motyla bielinka i ratuj je przed pestycydami czy inną chemią.

Proszę zostawić swój altruizm w kieszeni nie potrzebuje Pańskich rad.

"dcc69" napisał(a):
Pozdrawiam Redaktorze Maj w chłodny Majowy dzień.

Również Pana pozdrawiam i zapraszam za rok na pochód.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

dcc69 dcc69ranga01.05.2013 21:41

Godzina była ustalana przez Automobilklub Tomaszowski a wypowiedz moja była długo przed tym zanim poinformowano o pochodzie. A skoro twierdzisz, że podpisywanie się jest lansem to sorki czegoś nie rozumiem. Podsumowując ja będę robił swoje a Ty drogi Panie rób swoje.
Z harcerskim pozdrowieniem.
Czuwaj.

00

97-300 97-300ranga01.05.2013 21:52

"Redaktor-Maj" napisał(a):
Łączę Pańską osobę z Europą Plus. Zawody jako alternatywa pochodu 1-szo majowego organizowane o tej samej godzinie 11:00 są powiązane politycznie.

Można było napisać "Pańską" normalnie z małej litery a tak wyłazi wazelina i służalczość wobec godniejszych towarzyszy.Niektórych nawyków już ciężko będzie się wyzbyć.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat