metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
agata ~agata (Gość)27.06.2012 18:47

a gdzie można zgłosić psa którego ktoś wywalił do mojej wsi, pies dokladnie suka warczy na dzieci i dorosłych błąka się koło mojego domostwa ,mam małe dzieci nie mieszkam we wsi jest to dom pod lasem i zwyczajnie sie boję,jeśli ktoś coś wie proszę o odpowiedź.

00

bmw ~bmw (Gość)27.06.2012 20:03

zadzwoń na straż miejską

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga27.06.2012 20:21

"agata" napisał(a):
a gdzie można zgłosić psa którego ktoś wywalił do mojej wsi, pies dokladnie suka warczy na dzieci i dorosłych błąka się koło mojego domostwa ,mam małe dzieci nie mieszkam we wsi jest to dom pod lasem i zwyczajnie sie boję,jeśli ktoś coś wie proszę o odpowiedź.

Ja bym dzwonił do Urzędu Gminy.

00

kajah20 ~kajah20 (Gość)27.06.2012 20:59

jak wyglada ta suka?z jakiej wsi jestes?? mi zginela suczka jakis czas temu.byla biszkoptowa z czarnym pyskiem i dosc duza...ma okolo 7 lat

00

agata ~agata (Gość)27.06.2012 21:30

no wiesz co ma pasek na szyi jest ciemna z takim jasnym pod pyskiem i pod spodem chyba cos ala białe siwe to chyba nie ta
wydaje mi sie że ktoś wywalił,ps u mnie na wsi nie ma straży miejskiej a do Piotrkowa jest 30 km myślałam o schronisku

00

kajah20 ~kajah20 (Gość)28.06.2012 01:31

"agata" napisał(a):

biszkoptowa pod spodem miala biale, stojace czarne uszy troche cos ala owczarek i tez byla raczej agresywna do obcych.moj maz byl z nia u rodziny w poniatowie i mu uciekla z podworka. dom jest przy trasie takze niewiadomo w ktora strone pobiegla.wabi sie feta. jak bys ja tak sprobowala zawolac( z daleka oczywiscie) jak by to byla ona...boziu jutro bym tam byla. byla ze mna prawie 7 lat.wychowywala sie razem z moja coreczka :(((

00

agata ~agata (Gość)28.06.2012 08:42

ja mieszkam w gminie Łęki Szlacheckie podaj meila spróbuje zrobić zdjęcie i ci wyślę bo jeśli to ona to trzeba działać szybko bo już dzwoniłam do gminy

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)28.06.2012 08:50

Pani Agato, w opisanej przez Panią sprawie należy zgłosić się do Urzędu Gminy, która powinna mieć podpisaną umowę na opiekę nad zwierzętami bezdomnymi ze schroniskiem dla zwierząt. Schronisko dla zwierząt w Piotrkowie jest schroniskiem miejskim i nie ma podpisanych (o ile mi wiadomo) umów z innymi gminami, co zgodnie z prawem uniemożliwia mu przyjmowanie zwierząt z innych Gmin. Jeżeli natomiast urząd gminy odmówi Pani pomocy proszę o kontakt.

00

agata ~agata (Gość)28.06.2012 09:13

zrobiłam kilka zdjęć rzeczywiście suka jest czarna z biszkoptowym pod spodem sterczące uszy ale na imie feta niby zerka ale nie bardzo ona jest strasznie zaszczuta i się boi, mam ja zamknietą w stodole i dajemy troche jeść .

00

agata ~agata (Gość)28.06.2012 09:16

Dziś dzwoniłam do Gminy, panie Ziutek i pani z ochrony środowiska ma oddzwonić,bardzo uprzejma kobieta, powiedziała że zobaczy co da się zrobić ,chociaż jeden urzędnik przejął się tym co się mówi,zobaczymy co mi powie jak oddzwoni chyba że odezwie się kajah 20 i to będzie jej pies oby....

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat