No ogólnie fajnie ale grzmiaca półlitrowa to już się tego słuchać nie da, co roku, po kilka razy grają w Piotrkowie i okej, spoko chłopaki ale ileż można, ciągle to samo... Tragedia.
... drogi łatajta chodniki budujta inwestorów sciagajta bo tyn Pietrków Tryb umiera na stojaco...
Grzmiaca Półlitrowa...tak powinno sie nazywac stare miasto. A Sztywny Pal Azji...Wyzwolenia.
Dlaczego w tym mieście, mieszkańcy nie mogą głosować na to kogo chcą mieć na koncercie ??
Przecież ten zespól zna nie więcej jak 1% mieszkańców, ale prezydent być może zna na pamięć wszystkie utwory ...
W mniejszych miejscowościach zapraszają czy to Baciary czy inne zespoły gdzie można potańczyć, a tutaj ehhh ...
Jeżeli się wspomina, że tak zwany Piknik Piotrkowski cieszył się "szerokim zainteresowaniem", to ja mogę wyznać że
daleko mi do takiej obłudy. " Poszedłem, zobaczyłem i zrejterowałem..." W szczególności nie polecałbym żenującego
"spektaklu" pseudogrupy historycznej "Gajdozaury" !
Może ktoś z władz Piotrkowa zainteresowałby się latającymi nad miastem buczydłami? Przecież od tego buczenia można ch....y dostać!Jak już tak chcą latać,to niech latają poza miastem nad polami!Co to znaczy,żeby ktoś w taki sposób terroryzował miasto?!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!