metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Witek ~Witek (Gość)24.08.2016 19:50

Teraz wszystko jasne dlaczego w mieście jest tak marnie

101

spotsmen ~spotsmen (Gość)24.08.2016 11:11

Konkretnie ... nie zrobił NIC. Kto to w ogóle jest, co za typ?

230

historyk ~historyk (Gość)24.08.2016 21:06

Całkowicie się z doradcą zgadzam się potrzebny nowy doradca tyko diametralnie inaczej myślący.

52

piotrkowianin ~piotrkowianin (Gość)24.08.2016 16:22

Krzysztofie swój cel osiagnioles. Sarbinowo i Kołobrzeg zapchales Zielonymi Szkołami.Pokaż który lub która dyrektor wysłała by dzieci w inne miejsce niż Twoje wloscia.Zdobyta w ten sposób banknoty trzeba będzie inwestowac,aTy musisz tego przypilnować.Pracować w dzisiejszych czasach społecznie to nie znaczy za darmo.Zarobiles więcej od samego pryncypala.Wiem co pisze .Też działam na wybrzeżu. Kwiecień maj to tam flauta ,tylko u Ciebie zawsze pełno.Na koniec ,a na koniec Znam Cię od kilkudziesięciu lat,Ty nigdy nie robiłeś nic za darmo.Nigdy więcej Takich doradców,przypadkowy człowieku zwannym prezydentem.
znam

222

Darek Cecotka ~Darek Cecotka (Gość)25.08.2016 08:54

Kiedyś powiedzmy za symboliczną złotówkę Miasto dodało Antoniemu Ptakowi Piotrkovie ze wszystkim co było.
Ten obiecał że wprowadzi Piotrkovie do 1 ligi, nie wyszło oraz, że wybuduje nowy stadion, coś nie widać bo w dalszym ciut sprzedaje grunty pod nowe markety.
Czy do jasnej cholery władze miasta nie mogą rozpocząć dokonać się o to co wspólnie z Ptakiem obiecał min Pan Pol?
Człowiek który też po części dorobił się na gruntach po Piotrcovi jest w pierwszej dziesiątce najbogatszych ludzi w kraju nie powinien coś zrobić nie tylko dla kolegów z układu których utrzymuje tylko dolozyc się w znacznej części do wybudowania hali sportowej?
Nie nazywać jej imieniem kolejnego księdza czy świętego tylko nich nosi imię Antoniego Ptaka.
Zobaczycie że to chwyci.
A na doradcę do spraw sportu na prawdę Panie Prezydencie niech Pan rozpisze konkurs bo ludzie mają pomysły a znajomi będą tylko chcieli lizać ...
Jeśli nie ma chętnych jestem gotów podjąć się zadania.

40

Stary wiarus ~Stary wiarus (Gość)24.08.2016 16:16

O rrrany! Krzysiek! Gdzie Twoje włosy? Gdzie ta wysportowana sylwetka? Od czasów szkolnych też przytyłem, ale ludzie mnie jeszcze poznają. Od czego Ci się tak porobiło? W życiu bym nie doradzał Chojniakowi.😀

95

ja piotrków ~ja piotrków (Gość)25.08.2016 07:13

szkoda że wszystkich wpisów nie pokazujecie bo tam opisałem jak pan K. Ch. siedział w ośrodku karnym w Goleniowie i nie był to osadzony polityczny

92

Gratulacje! ~Gratulacje! (Gość)24.08.2016 23:40

Naprawdę sporo się panu ... nie udało!

100

Yovita ~Yovita (Gość)24.08.2016 19:16

Po 5 latach doradzania?! Ha, ha! Chyba raczej - dosmradzania i ewentualnie jeszcze podkadzania! Taki to doradca ds. sportu.

141

gość 123 ~gość 123 (Gość)25.08.2016 12:50

Słuchy chodzą że to Pan Chamczyk kupi halę na Batorego, więc stąd jego wycofanie z działań w mieście. Dlatego obniżono cenę wywoławczą o 50%?

112

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat