Nasz budżet jest o wiele skromniejszy od Łodzi, Warszawy czy Krakowa. Jak dla mnie to pierwszy dzień zapowiada się interesująco. Royal spirit rozgrzeje publikę, Immortal Dreams to kapela, o której jest ostatnio głośno i widać, że jest na fali, a Black Radio to pupile Owsiaka, ale grają naprawdę fajną muzę. Byłam na ich koncercie w Łodzi. Wiem, że wielu moich znajomych narzeka, że w Piotrkowie mało się dzieje, a jak przychodzi co do czego i jest DARMOWA IMPREZA to zamiast przyjść na koncert idą pod Biedrę nażłopać się piwa. Pokażcie, że jest dla kogo robić imprezy w naszym mieście! PRZYJDŹCIE NA TEGOROCZNE JUWENALIA!
Tylko kapele Immortal Dreams i Black Radio są mi znane. Drugi dzień zapowiada się słabiutko, a Danielo to dla mnie porażka. Mój facet przy goleniu lepiej śpiewa. Ale to tylko moja opinia. Szykuję się na piątek!
Nie rozumiem dlaczego macie pretensje do studentów UJK. Fakt - dawniej na piotrkowskie juwenalia przyjeżdżały gwiazdy z najwyższej półki, tylko ilu wtedy na UJK było studentów a ilu jest teraz? Kasa w szkolnictwie wyższym idzie za studentem - im mniej studentów tym mniej kasy od władz na stypendia i imprezy, normalna kolej rzeczy. To, że studenci na tej zdychającej podrzędnej uczelni chcą jeszcze cokolwiek organizować zasługuje na pochwałę.
Sponsorzy sami nie zapukają do drzwi z pytaniem: może dać wam studenciki pieniążki na balangę??O sponsorów trzeba zabiegac dużo wcześniej. W innych miastach ledwo się skończą jedne juwenalia a już się myśli o następnych: podpisuje kontrakty z zespołami i szuka sponsorów. Nie zostawia się nic na ostatnią chwilę.
"... studenci mieszkacom" co to ma być?. Tacy studenci i takie juwenalia
To super, że studenci poinformowali o tym media. Organizacja na medal!
Plan na Juwenalia jest zupełnie inny!
Na unipt jest błąd.
Na mieście i fb będą plakaty
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!