Coś taki zdegustowany? A o jakich artystów Ci chodzi? Tych co to za pieniądze niby robią atmosferę i dobrą zabawę? Przecież to jest święto ludzi młodych i niech oni tworzą atmosferę i zabawę, a nie wynajęci za kasę artyści. Cieszmy się, że nasza młodzież ma inwencję, pomysły i energię by coś fajnego robić. To powinno również być święto mieszkańców, bo ta uczelnia to nasza uczelnia.
Jak sięgnę pamięcią to np. w takim Krakowie ludziska tłumnie potrafili wylec na Rynek by obserwować studencki pochód. Bo jeśli są studenci to jest jakieś życie i powiew młodości, jest radość i sens życia. Więc pij bracie pij, na starość torba i kij...., oczywiście z umiarem!
Ja byłem i obserwowałem, myślę, że negatywne komentarze pochodzą od tych, którzy nawet nie przyszli. Studenci zrobili co mogli, żeby mieć Juwenalia to jest święto studentów i z tego co widziałem oni bawili się świetnie. A w PT są też inne Uczelnie, które w ogóle nie robią imprez masowych i to jest waszym zdaniem ok. Pozdrawiam Optymistów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!