No i zaraz po objęciu stanowiska pani komendant wypaliła z grubej rury.Juwenalia 2013 zastopowała!!!
....
Władza bębni na tam tamie by naród rytm zachował.
Foto:
http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
policja ni jest od tego aby odwoluwac impreze ale od tego aby zadbac o porzadek na tej imprezie.proste ilogiczne a jesli ktos lamie porzadek to karac i wiecej takiej osoby nie wpuszczac na tego typu imprezy.proste i logiczne
nigdy na juwenaljach ne bylo potyczek kibicow, to dlaczego nagle teraz mialy by byc?
upa a nie pamiętasz jak kilka lat temu w juwenalia na jaju przyszła "zła starowarszawska i okolice" i ucikali przed służbami specjalnymi aka policją/miejskimi? Do jakiej kategorii oni zaliczają się? bandyci czy pseudokibice? na studentów nie... nie mnie oceniać ludzi po wyglądzie :)
co to takiego w polsce coś takiego nie istnieje jak zakaz stadionowy. a chuliganów w piotrkowie nie ma
a u mnie na wsi działają nieformalne kółka różańcowe. Pytam, kiedy policja się zajmie tą sprawą!
@YARO po twojej wypowiedzi widac ze ze wsi jestes (nie obrazajac tam ludzi mieszkajacych )
a może panie policjantki w końcu wezmą się do roboty i rozgonią stadionowych debili?jeśli niewiedzą jak to zrobić niech spytają swoich starszych kolegów po fachu.ja podaje prosty pomysł:pała za pałą,pała na łeb tak polska policja powinna zarabiać na chleb.
Kto wystąpi na juwenaliach? W necie żadnych informacji nie podają :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!