Jaką kasą? W tym rzecz, że nie mamy kasy i dlatego juwenalia są jakie są.
No Ameryki to Ty nie odkryłeś. Prezydent miasta jest wymieniony w sponsorach głównych. Tylko, że dał tyle, że akurat starczyło na taką gwiazdę jaką mamy.
Akurat liczba sponsorów tu nie ma nic do rzeczy. Każdy rzuca ochłapy i może dlatego jest ich aż tak dużo. Niestety czasy mamy jakie mamy i większość sponsorów oferuje tylko swoje produkty czy usługi, a mało kto chce dać pieniądze. Niestety bez pieniędzy Juwenaliów nie ma. Najwyraźniej muszę Was oświecić, że wejściówką do kina czy kuponem na pizze np. za prąd na amfiteatrze nie da się zapłacić.
To już jest kwestia gustu. Co roku staramy się dobierać zespoły dla każdego. Ja np. wcześniej KaCeZeta nie znałem. W zeszłym roku słyszałem podobne opinie odnoście Farben Lehre i Video, z czym akurat się zgadzam, ale było jak było.
Oczywiście, że siatkówka jest jak co roku, żadna nowość. Jeśli masz ochotę się zapisać to zapraszam do uczelnianego klubu AZS.
Cock napisał/a "Kiepsko oj kiepsko, bardzo kiepsko, a w tym czasie w okolicy jest dużo innych fajnych atrakcji więc...."
Cock zapewniam Cię, że będzie świetnie, byłam na koncertach trzech z tych zespołów.
A szkoda. Kiedyś z przyjemnością chodziłam na Juwenalia, na pierwsze poszłam chyba na początku liceum - grał wtedy Lady Pank. A teraz? Już od dawna nie byłam.
Tak samo dobiła mnie gwiazda dni Piotrkowa.
Wy wszyscy jesteście tacy mądrzy, a nie potraficie zrozumieć, że przyszłość gospodarki jest na tyle niepewna, że większość potencjalnych sponsorów jest bardzo ostrożna. Druga sprawa, że przydałoby uwalić połowę studentów i pozyskane w ten sposób pieniądze przeznaczyć na organizacje imprezy. Znani artyści biorą pomiędzy 15-50 tyś. zł za występ. Większość z was jest i tak zbyt "napruta", żeby cokolwiek zapamiętać. To jaka jest zabawa zależy przecież głownie od poziomu osób bawiących się, a poziom tychże w Piotrkowie jest z roku na rok niższy. Całe szczęście, że większość to przyjezdni. Reprezentanci zaściankowej kultury - piotrkowscy studenci.
25 tysięcy może starczyłoby na nagłośnienie. Wy macie wszyscy tyle do powiedzenia, a ciekaw jestem ilu z was organizowało jakąkolwiek imprezę poza dyskoteką klasową.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!