metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jazda juwenaliaa!! ~jazda juwenaliaa!! (Gość)29.04.2009 13:15

też uważam ,ze ortografia jest tu najważniejsza ;] dla pajacyków internetowych co wolą krzyczeć anonimowo bo to nawet nie wymaga ruszeniem palcem w bucie ... Beda dobre juwenalia czy krzykacze internetowi chcą czy nie , pozdro dla normalnych studentów.

00

uuuuuu ~uuuuuu (Gość)30.04.2009 15:55

Gdy dowiedziałam się, że east west rockers będą w Piotrkowie, cieszyłam się jak nieee wieeeem co. Ale rozczarowałam się bardzo, jak usłyszałam, że będą w czwartek... ponieważ na drugi dzień idzie się do szkoły. Wiem, że to impreza dla studentów, ale gdyby w Piotrkowie były inne ciekawe koncerty nie miała bym nic przeciwko, że są nawet w czwartek... Bo jest mało wydarzeń tego typu, mam nadzieję, że się to zmieni, ale teraz jestem naprawdę rozczarowana.

00

Kamil z TM:) ~Kamil z TM:) (Gość)01.05.2009 13:24

Fajnie, że będzie East West. Tylko troche szkoda ze nie ma żadnego zespołu lub rapera typowo hiphopowego np. Piha lub WWO:) Ale ogólnie może być. Przybywajcie:D

00

Jahwona ~Jahwona (Gość)01.05.2009 15:09

East!!!!! Dla mnie bomba!!!!!!!! xD

00

Kasiula ~Kasiula (Gość)01.05.2009 18:04

No no, czytając część powyższych uwag - tych z narzekaniami, aż się zdziwiłam. Przecież w tym roku dopiero widzę, że pojawiły się na piotrkowskich juwenaliach zespoły godne uwagi, przy których ktoś kto chce sie naprawde pobawić będzię tę zabawę miał. Cóż, zamiast narzekać lepiej w ogóle nie odzywać się, a co do organizatorów to gratulacje za niezły wybór (Hurt, Oddział Zamknięty to świetne zespoły):)

00

Rzecznik ~Rzecznik (Gość)04.05.2009 22:18

Ok wszystko wporządku ale poza jednym "ale". Brakuje mi miejskich zespołów które nie zagrają a z pewnością by chceli ;] ,poza jednym z Piotrkowa Respondentem :]

00

~juwenalia_kanalia ~~juwenalia_kanalia (Gość)05.05.2009 16:20

Spalcie tą wiochę i zaorajcie, a juwenalia zróbcie gdzieś, gdzie się udadzą, na spęd drechów i gówniarstwa króre ma tyle samo wspólnego z muzyką co z majtkami przychodzić nie zamierzam. Już bym wolał juwenalia w Srocku, byłoby o wiele fajniej i mniej przypadkowych napitych łbów.

00

Jarek ~Jarek (Gość)05.05.2009 19:49

Kiepska prowokacja, a juwenalia i tak będą rewelacyjne :)

00

ilidan ilidanranga06.05.2009 11:01

szkoda gadac o zyciu kulturalnym piotrkowa bo schodzi coraz nizej i nizej. nie pamietam kiedy sie udaly tochyba nie mogly sie udac:D
lepiej sobie do lodzi pojechac jak beda czlowiek zdrowszy bedzie:D

00

optimistic ~optimistic (Gość)06.05.2009 18:58

Myślę ze osoby które krytykują , zapomniały, że Piotrków nie jest jakimś wielkim miastem i nie możemy miec giga super koncertów. Jak dla mnie Uniwersytet na prawdę sie postarał. East West Rockers to świetny zespół i na pewno wiele ludzi będzie sie super bawiło :) ja bardzo dziekuję za te zespoły bo uważam , że jak na Piotrków to jest na prawdę coś ! :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat