Mam pytanie do tych co palą w samochodach i wyrzucają pety przez okno: Czy jak palicie w domu to też rzucacie pety na podłogę?
już widzę jak pan Rafał ustosunkuje się do tweeta pani Justyny względem ustawy o RODO ;)
jak mnie wku*%ją tacy janusze nosacze biznesu , jeżdżę od czasu do czasu przez las rowerem i widzę jak tych śmieci przybywa tam ,od małego jest mówione że nie wolno i co nie dociera
to normalne że wszędzie wyrzucają śmieci bo są oszczędni i niema ich kto łapać za rękę a mistrzyni jest ze wsi i myśli że Piotrków to wieś
Tak się składa że codziennie jeżdżę rowerem do pracy właśnie koło tego lasku. I nie ma dnia żeby jakaś nie stała przy nim autem . Tego nie robią przypadkowi
Jakim trzeba być złamasem by wywalać śmieci w lesie? Przecież jest ustawa śmieciowa i wszystko odbierają od ciebie z domu. Popakowac (posortować) i wystawic przed dom. Takie to trudne? Wydaje mi się że wywiezienie do lasu jest trudniejsze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!