To głupota. Ciekawe jak poruszaliby się Nowojorczycy, gdyby przyjęli piotrkowski sposób. Mieszkałem w Piotrkowie 50 lat i nie wiem gdzie jest to rondo, ale gdyby je nazwano rondo ,,Polna'', nawet teraz, po 20 latach od wyjazdu, nie miał bym problemu. Nazwy są po to by było łatwiej określać miejsce. Obecne czasy maja to do siebie, że głupota dominuje nad rozsądkiem. Zwłaszcza u rządzących.
Przejeżdżałem obok i myślałem, że to ktoś ważny przyjechał. Myliłem się, to tylko działacz polityczny w czerwonych portkach i czerwonych okularach.
Po tym jak min moje pieniądze ze zbiórki wośp poszły na okraine, grosza nie dam!
Głębokie to przemówienie co do porównania wośp i ronda. Potrafi, bez kitu. PRL? Nie. Wolontariusz naszych czasów. W kampaniach i lansue dzisiaj nie może zabraknąć wolontariatu!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!