Ale władza w końcu to wyprostuje...
Cocks nie wiem czy wiesz że w polskim prawie obowiązuje zapis że przy przetargach piorytetem jest CENA i musisz wybrać firmę z najniższą ofertą chociaż wiesz że po kilku miesiącach zbankrutuje.
kolejna informacja kto nie odbierze śmieci, a ja bym chciał wreszcie usłyszeć kto odbierze i kiedy
Cała ta ustawa śmieciowa to jawne pogwałcenie praw obywatela do decydowania o własnym życiu nie wspominając o powrocie do głębokiej komuny. Ludzie tracili życie aby to wywalczyć w tym dziwnym kraju i mieć prawo decydować nawet w sprawie kto z mojego podwórka będzie zabierał śmieci. Nawet tego nas pozbawiono, strach pomyśleć co tych 460 panów jeszcze wymyśli ,a coś wymyślą. Śmieci to tylko testowanie nastrojów i badanie na ile mogą sobie pozwolić. ZUS - emerytury - sytuacja identyczna jak ze śmieciami - burdel bałagan i tylko jedno założenie ,okraść społeczeństwo zgodnie z wymyślonym na swoje potrzeby "prawem".
Czy Ci się skończyły pastylki? Weź zimny prysznic i wyłącz jedynie słuszna stację radiowa.
Mam takie pytanie - jak to jest do kiedy Juko ma dostarczyć worki na śmieci ? czy tym co mieszkają w blokach musi dostarczyć spółdzielnia mieszkaniowa ? jak to z tym jest ? Czy jest ktoś w stanie udzielić informacji w tej kwestii ?
Worki do segregacji śmieci dostarczane są tylko do domków jednorodzinnych. W blokach spółdzielnia musi zapewnić pojemniki do segregacji
Jestem ciekawy czy miasto podaruje ekstra jeden milion zł zachodniej firmie ,tzn. czy my polacy z 3 sektora będziemy musieli znów płacić danine krzyżakom .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!