Jego poglądy są szkodliwe dla mojego Domu Polska drugi Jedraszewski zwolenik organizacji pis tacy jak on nie powini być kaplanami
Łączenie polityki z amboną w wolnej Polsce jest dla wielu wspaniałych kapłanów porażką i zdradą nauki Chrystusa.
Naprawdę fajny gość, szkoda tylko że mocno popierał i popiera PIS , i wykorzystując ambonę podczas mszy wielokrotnie wtrącał do kazań swoje aluzje pod kątem wszystkich którzy nie popierają tej opcji politycznej, podczas jednej z takich mszy nie wytrzymałem i wyszedłem z kościoła i do tej pory przez jakieś 10 lat to byłem może ze trzy razy. To dziėki niemu frekwencja w kościele na Wierzejach spadła o jakieś 90 % ( nie wierzycie ? zapraszam w niedzielę na msze)to on wypromował aktywistów gazety polskiej z wierzej. Dużo zdrowia życzę, piėkny jubileusz…
Penkłem ze śmiechu, zajady mi siem porobiły! Największa zasługa tego człowieka:
No, fajnieeee!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!