Staropolskie porzekadło mówi że: Szlachcic na zagrodzie równy wojewodzie.
Skoro lekarz decyduje się zostać radnym, przewodniczącym rady, posłem, ministrem, senatorem, marszałkiem... powinien zostać dożywotnio pozbawiany prawa wykonywania zawodu.
Polityka tylko szkodzi leczeniu.
To nie są ani politycy ani lekarze to tacy nieudacznicy życiowi.
Czy słońce na niebie, czy wieczór zapada, wędruje po piotrkowskim niebie balonowa ballada...
Piotrkowska Shopka Szoł Kortowy Balonik
w którym leci kabarecik: Rajcy heca na dyrektora i prezydenta.
Foto na stronie: nie mogę wpisać adresu strony bo moderator z rozkazu Miłościwie Nam Panującego Krzysztofa zaraz komentarz usunie.
jak się ktoś urodzi X to skowronkiem nie umrze tak mówią i to prawda Miernota pozostanie miernotą.Głupek zostaje głupkiem .Co ci głupku zostało ? nic, pusto we łbie i pusto w kieszeni.Ale mam język plugawy.
Brawo panie (chyba) dochtór, brawo pańscy przyjaciele, brawo dla pańskiego świntego patrona!!!
Ten wpis pokazuje wasze prawdziwe oblicze: pełne pogardy dla przyzwoitości i dla zwykłych ludzi plugawe miernoty z lepkimi łapkami. Brawo!
Jak daleko od takich praktyk i postaw do wyczynów Janukowycza na Ukrainie?
Sklave do roboty się weż placku i nie pij wody z kaloryfera !!!!!!!!!!!
Ale że niby jak to - wygasiła? Ona nie jest strażakiem. To jak wygasiła? Nasikała czy jak?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!