Korytko wciąż pełne do rozbierania, tylko 'polskiemu plebsowi' nędza w oczy zagląda, bo wszelkiej maści 'ościom' wiedzie się coraz bardziej.
Tzn. nic się nie zmieniło , co robił robi dokładnie PSL i PO szkoda, mam nadzieję, że PSL w końcu upadnie
I po PiS-ie, teraz tylko posprzątać i wywietrzyć trzeba porządnie. Ale przekaz do ciemnoty był - wygrywamy wybory! Wygrywamy i tracimy władzę :) Ciekawe, kiedy zmiana dyrekcji w szpitalu WORD.
PSL albo zmieni tygryska i powróci do korzeni ,albo zniknie ,przedterminowe wybory i tak będą ,podwyżki które nam koalicja zafundowała i od lipca je odczujemy ,mocno zweryfikuje postrzeganie rzeczywistości przez wyborców
No cóż. Czekali ,czekali i patrzyli jak przebiegnie desant do Brukseli. Desant się udał /nie udał/ * niepotrzebne skreślić i w tri miga wszystko się... wyjaśniło. Ale PisS sobie jeszcze trochę porządził i prezentów narozdawał...
Sami bogaci się pchają do władz. Powszechnie wiadomo, że bogaty zrozumie biednego...
Niestety Skrzydlewska kojarzy mnie się z trumną, do której nie jest mi jeszcze śpieszono!?
Dla mnie to mało znaczące decyzje. Porażka , o czym świadczą wyniki wyborów. . Ci ludzie merytorycznie i życiowo to zwykli nieudacznicy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!