Doradcy ministra obrony narodowej kolejna posada wpada ach Ci fachowcy z PSL ino zazdrościć PIS przy Was to aniołki . ... Efekty waszej władzy już widać niestety kosztem zwykłego człowieka .
Dla mnie to mało znaczące decyzje. Porażka , o czym świadczą wyniki wyborów. . Ci ludzie merytorycznie i życiowo to zwykli nieudacznicy.
Niestety Skrzydlewska kojarzy mnie się z trumną, do której nie jest mi jeszcze śpieszono!?
Sami bogaci się pchają do władz. Powszechnie wiadomo, że bogaty zrozumie biednego...
No cóż. Czekali ,czekali i patrzyli jak przebiegnie desant do Brukseli. Desant się udał /nie udał/ * niepotrzebne skreślić i w tri miga wszystko się... wyjaśniło. Ale PisS sobie jeszcze trochę porządził i prezentów narozdawał...
PSL albo zmieni tygryska i powróci do korzeni ,albo zniknie ,przedterminowe wybory i tak będą ,podwyżki które nam koalicja zafundowała i od lipca je odczujemy ,mocno zweryfikuje postrzeganie rzeczywistości przez wyborców
I po PiS-ie, teraz tylko posprzątać i wywietrzyć trzeba porządnie. Ale przekaz do ciemnoty był - wygrywamy wybory! Wygrywamy i tracimy władzę :) Ciekawe, kiedy zmiana dyrekcji w szpitalu WORD.
Tzn. nic się nie zmieniło , co robił robi dokładnie PSL i PO szkoda, mam nadzieję, że PSL w końcu upadnie
Korytko wciąż pełne do rozbierania, tylko 'polskiemu plebsowi' nędza w oczy zagląda, bo wszelkiej maści 'ościom' wiedzie się coraz bardziej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!