A za te pieniądze Wójt będzie budował kolejne boiska, które zarosną trawą tak jak wiele już istniejących,domy ludowe , które po kilku latach trzeba remontować a dzieci które się zameldują posegreguje na te ,które dowozić do szkół za darmo i na te które mają płacić,
Brakuje panu wójtowi na kolejnych urzędasów zatrudnianych w urzędzie gminy ? Więcej oszczędności panie Wójcie mniej propagandy i więcej szacunku do mieszkańców gminy
Ile spraw za kadencji obecnego wójta jest w sądzie i ile Gmina z budżetu zapłaciła za niekompetencję urzędników i wójta zapłacili Mieszkańcy za przegrane sprawy - niech obywatel Drozdek się pochwali , chyba , że jest tchórzem i grajkiem po weselach - czas wrócić do obory Panie wójcie !!!!!!!!!!
No cóż zadłużyło się Gminę , a teraz fortelami wójt zachęca do ich spłaty potencjalnych nowych mieszkańców , szczególnie tych , którzy tu tylko śpią , dobrze zarabiają - oto system wójta ograć swoimi sztuczkami kolejnych mieszkańców - my się na to nabrać nie damy - czas na świeżość i koniec z układem w urzędzie w naszej Gminie!
Wójt nie zrealizował obietnic przedwyborczych!...nie zamelduje się i nie poślę dziecka do szkoły w Woli.
Do szkoły w Woli Krzysztoporskiej, gdzie dyrektorem jest ten...., no ten zięba?...nigdy w życiu!!!
Jasno i prosto wyklarowany mechanizm finansów gminy. Polecam tekst mieszkańcom innych gmin.
Jestem patriotą, ale jestem też wegetarianinem, rowerzystą i niewierzącym. Według poglądów Drozdka jestem tym z gorszego sortu. Dlatego Wola Krzysztoporska to może moja mała ojczyzna, ale wolę być słoikiem do czasu zmiany wójta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!