jesteś patriotą - bądź ASERTYWNY i rozlicz urzędasów w swojej gminie
Jestem patriotą, ale nie zamierzam się meldować w gminie Wola Krzysztoporska
Jestem patriotą, ale jestem też wegetarianinem, rowerzystą i niewierzącym. Według poglądów Drozdka jestem tym z gorszego sortu. Dlatego Wola Krzysztoporska to może moja mała ojczyzna, ale wolę być słoikiem do czasu zmiany wójta.
Jasno i prosto wyklarowany mechanizm finansów gminy. Polecam tekst mieszkańcom innych gmin.
Do szkoły w Woli Krzysztoporskiej, gdzie dyrektorem jest ten...., no ten zięba?...nigdy w życiu!!!
Wójt nie zrealizował obietnic przedwyborczych!...nie zamelduje się i nie poślę dziecka do szkoły w Woli.
No cóż zadłużyło się Gminę , a teraz fortelami wójt zachęca do ich spłaty potencjalnych nowych mieszkańców , szczególnie tych , którzy tu tylko śpią , dobrze zarabiają - oto system wójta ograć swoimi sztuczkami kolejnych mieszkańców - my się na to nabrać nie damy - czas na świeżość i koniec z układem w urzędzie w naszej Gminie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!