metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
klet ~klet (Gość)18.02.2011 15:45

Guzik prawda. Policja zbywa potrzebujących i tyle. Po co te akcje są ? Chyba tylko by pod publiczkę opinię dobrą robić, że się nic nie robi i leży bykiem za biurkiem lub w radiowozie.

00

As ~As (Gość)18.02.2011 15:54

zgadzam sie z kletem w 100% piotrkowska policja jak czlowiek chce cos zalatwic zrobi wszystko, byleby tylko go zniechecic :/

00

Aman Amanranga18.02.2011 18:47

Cytuję:
Celem inicjatywy jest zwrócenie uwagi na potrzeby i prawa osób pokrzywdzonych przestępstwem. W działania te włącza się również Policja.

Niech tą sprawą zajmą się tylko odpowiednie służby do tego predysponowane. Policja ma być na ulicach i łapać bandytów czy złodziei a nie być angażowana co moment do jakiś akcji nie związanych z tym do czego jest stworzona.

00

anty ~anty (Gość)18.02.2011 19:23

Szkoda, że w piotrkowskiej policji nikt nie odbiera numeru 997. Kilka razy musiałem do nich zadzwonić i czekałem po ponad 20 sygnałów i nikt nie odbierał.

00

Tartu Tarturanga18.02.2011 19:56

Zgadzam się policja wcale nie pomaga :( smutne .
Jak się coś złego dzieje to doczekać się nie można :(

00

Aman Amanranga19.02.2011 15:15

"anty" napisał(a):
Szkoda, że w piotrkowskiej policji nikt nie odbiera numeru 997.

To dzwoń na numer 44 647 94 62. Ten odbiera dyżurny. Jest on oficjalnie w książkach telefonicznych. Ja kiedyś raz dzwoniłem i odebrali.

00

klet ~klet (Gość)19.02.2011 15:32

"Aman" napisał(a):
To dzwoń na numer 44 647 94 62. Ten odbiera dyżurny. Jest on oficjalnie w książkach telefonicznych. Ja kiedyś raz dzwoniłem i odebrali.

Aman tutaj też chodzi, o to że oni olewają osobę, która dzwoni do nich z problemem, zgłasza coś.
Mnie kiedyś dyżurny tak bezczelnie zbył, że od tamtego czasu nawet nie zamierzam nigdy interweniować, a tym samym cokolwiek tej bandzie nierobów zgłaszać.

00

Aman Amanranga19.02.2011 15:34

"klet" napisał(a):
Mnie kiedyś dyżurny tak bezczelnie zbył, że od tamtego czasu nawet nie zamierzam nigdy interweniować

Może na niego nakrzyczałeś albo wydzwaniałeś co drugi dzień i mieli Cię po prostu dosyć. :-)
Klet kurcze dałem się podejść. To jest mój 1000 post i dopiero zauważyłem to po chwili więc dlatego ta poprawka. Jak to szybko minęło. Człowiek nawet nie patrzy na ten licznik bo jest tyle do powiedzenia i napisania. Ale czy to coś daje. To już inna sprawa.

Komentarz był edytowany przez autora: 19.02.2011 15:40

00

klet ~klet (Gość)19.02.2011 16:21

"Aman" napisał(a):
Może na niego nakrzyczałeś albo wydzwaniałeś co drugi dzień i mieli Cię po prostu dosyć. :-)
Klet kurcze dałem się podejść. To jest mój 1000 post i dopiero zauważyłem to po chwili więc dlatego ta poprawka. Jak to szybko minęło. Człowiek nawet nie patrzy na ten licznik bo jest tyle do powiedzenia i napisania. Ale czy to coś daje. To już inna sprawa.

Gratuluję 1000 postu. W sobotę dobrze trafiłeś można to oblać %.
Nie nie dzwoniłem do nich ileś razy. W sumie pierwszy raz do nich dzwoniłem i jak widać za taką pomoc gamoniom dziękuję. Może kiedyś będę świadkiem zła ale nigdy to tych wałkoni nie zgłoszę, że dzieje się coś złego. Skoro banda darmozjadów grzebaczy tyłkowych ma takie podejście do swoich darczyńców (żyją z naszych podatków) to ja mam gdzieś ich. Zabrać im te emerytury symulancie za grzebanie po nabiale przez 15 lat - to robią najlepiej.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga19.02.2011 16:33

"Aman" napisał(a):

Ja kiedyś dzwoniąc do piotrkowskiej Straży Miejskiej usłyszałem od strasznika: "A to znowu pan". Pewnie był oburzony, że mu przeszkadzam w piciu kawy i oglądaniu filmów.
Gratulacje. Witaj w klubie tysięczników. :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat