syn znanego działacza???? raczej opier........lacza
i materialisty
Tak to jest jak rządzą nami yeti-paragrafy. Chodziliśmy do szkół by ponoć uczyć się samodzielnego myślenia, widocznie nie, nauczono nas kilku wzorów które mamy powtarzać i ot co, takie osoby skazały człowieka za niewinność - kimkolwiek jesteś celniku i sędzino, wstyd mi za ciebie, gardzę wami.
Trzeba się poradzić pana H. z OSiR-u jak to się robi "małą szkodliwość społeczną", która uchodzi bezkarnie
Czyli np Marysia Sokołowska robiąc zdjęcie z tuskiem niby ma go promować. Jaja jak berety
Uważajcie, każdy facet będzie niedługo sądzony za gwałt, bo przecież ma "narzędzia" ;-)
Czas już aby tym razem Ciebie zobaczył dohtor Stefanek.
wstydzę się , że żyję w tym chorym kraju . wstydzę się , ze jestem polakiem . za miesiąc wyjeżdżam na Białoruś . tam żyją normalni ludzie i to jest normalny kraj . Pewnie do tego b....lu już nie wrócę
To co dzieje się w Piotrkowskim sądzie woła o pomstę do nieba,zwykli ludzie są na straconej pozycji pomimo udowodnienia przestępstwa,liczą się tylko układy.Sam tego doświadczyłem i dlatego nie wierzę w żadną sprawiedliwość jeśli nie będzie możliwości przenoszenia spraw do odległych miejscowości,ostatnia nadzieja to poważne zmiany polityczne,które rozerwią układy.
Ja się wstydzę takich ludzi jak Ty. Już nie Polak a Białorusin, jedz tam płakać i nie wracaj.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!