~Znajomi Marcina- Oświadczenie - podaj nazwisko....niejedn Marcin na świecie jest...
Zobaczyłem zdjęcie ruletki. Czy to oznacza, że stałem się potencjalnym, zgniłym hazardzistą, któremu należy się kara w wysokości 1000zł?
syn znanego działacza???? raczej opier........lacza
i materialisty
Tak to jest jak rządzą nami yeti-paragrafy. Chodziliśmy do szkół by ponoć uczyć się samodzielnego myślenia, widocznie nie, nauczono nas kilku wzorów które mamy powtarzać i ot co, takie osoby skazały człowieka za niewinność - kimkolwiek jesteś celniku i sędzino, wstyd mi za ciebie, gardzę wami.
Trzeba się poradzić pana H. z OSiR-u jak to się robi "małą szkodliwość społeczną", która uchodzi bezkarnie
Czyli np Marysia Sokołowska robiąc zdjęcie z tuskiem niby ma go promować. Jaja jak berety
Uważajcie, każdy facet będzie niedługo sądzony za gwałt, bo przecież ma "narzędzia" ;-)
Czas już aby tym razem Ciebie zobaczył dohtor Stefanek.
wstydzę się , że żyję w tym chorym kraju . wstydzę się , ze jestem polakiem . za miesiąc wyjeżdżam na Białoruś . tam żyją normalni ludzie i to jest normalny kraj . Pewnie do tego b....lu już nie wrócę
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!