cokolwiek, chyba że chęć zysku była b,mocna.A z tego p.prezes był znany
Brawo! Obaj panowie skazani. Czy to ci PIOtrkowscy panowie co tak referendum chcą? Nie na rękę im czysta polityka Chojniaka. Teraz to już rozumiem o co im chodzi.
pan prezes ponoć przepisał cały majątek mamusi i jest bankrutem.Dług jednak powstał wcześniej?
Masz władze masz prawdę. Tego się nie dowiemy gdzie leży prawda
Oj joj joj! Co tak mało komentarzy i żadnego krytycznego dla obecnego włodarza! Czyżby zatkała wszystkich taka "zła" wiadomość? I nawet ares1 zadał pytanie: "I gdzie leży prawda?", jakby nie wierzył w niezawisłość sądów. Jak by sąd nie miał żadnych podstaw do wydania takiego , nie innego wyroku, po prostu takie widzi mi się sądu.
Oczywiście od tego wyroku przysługuje skazanym odwołanie, ale co przyniesie to dopiero czas pokaże.
No i jak ta Concordia ,klub z takimi tradycjami mogła mieć jakieś dobre wyniki?
Wreszcie ktoś się na nich poznał. Szkoda, że tak późno. Przecież pan D. traktował ten klub jak prywatny folwark, a dotacje z miasta nie zawsze lądowały tam, gdzie powinny.
Szkoda, że w zawieszeniu...
Nie zastanawia Was jedno, skoro jest winny to dlaczego nie musi zwracać kasy ? Ten wyrok mi śmierdzi na odległość. Dzwonnik krytykuje władzę to go uciszyli. No i dlaczego w dokumentach sądowych są potwierdzenia z urzędu miasta prawidłowo rozliczonych dotacji ? Będzie cdn.
Panowie i panie! Pic polega na tym, że skazano gościa z PIO i kandydata na radnego prezydenckiego Razem dla Piotrkowa!
Dlatego UM nie za bardzo informuje o sprawie!
Ja jestem ostrożny w ocenie tego (nieprawomocnego)wyroku.Sądy w pierwszej instancji wydają różne wyroki, które są zmieniane w kolejnej instancji.Prezes to opozycja do Chojniaka ale viceprezes to człowiek z Prawicy Razem, startował do rady z listy Razem dla Piotrkowa Krzysztofa Chojniaka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!