Notowizory też by się przydały.
Noktowizory też by się przydały.A w razie czego to i ognisko można rozpalić i chóralnie zaśpiewać " Szła dzieweczka do laseczka.."
W całej niemal Polsce odchodzi się od pełnego oklejania na rzecz oklejenia częściowego np. do linii okien lub tylko z tyłu autobusu. Natomiast już chyba z 5 lat nie widziałem nigdzie autobusu (miejskiego) zaklejonego całkowicie tzn. zarówno od strony ulicy jak i od chodnika. Zawsze z jedenj strony okna zostają odsłonięte. Uważam, że sytuacja jest w pewnym stopniu spowodowana organizacją przewozów w mieście, nie pozwala ona miastu na kontrolowanie warunków przewozu w dostatecznym stopniu.
"Drodzy pasażerowie - coś za coś. Jak nie chcemy, żeby latem było gorąco, to niestety przez cały rok musi być trochę ciemniej."
Od obniżania temperatury w lecie to jest klimatyzacja a nie folia reklamowa na szybach. Tak głupiego tłumaczenia to ja jeszcze nie słyszałem.
[cytat]Drodzy pasażerowie - coś za coś. Jak nie chcemy, żeby latem było gorąco, to niestety przez cały rok musi być trochę ciemniej.
żenada!
Serio? A próbował ktoś rozbić młotkiem oklejoną folią "one vision" szybę, która pełni rolę wyjścia awaryjnego?
http://phototrans.eu/14,477735,0.html
Niestety, w naszym mieście obowiązuje chyba inne prawo (albo tak się wydaje Pobożnemu i jego ekipie). Kolejny przykład: ustawa o publicznym transporcie zbiorowym, która weszła w życie 1 marca, nakłada na gminy obowiązek oddzielenia funkcji organizatora i operatora. W Piotrkowie Trybunalskim bilety dalej emituje MZK.
be przesady, do okulisty się wybrać trzeba, jak nie widzi się, gdzie wysiąść trzeba; kurna takie problemy chciałbym mieć...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!