A co chcialbys zeby ci bodke z piwem postawili?
A wiesz,że o tym nie pomyślałem...
Widocznie Ty częściej myślisz o piwku... ;-)
Ja myślałem raczej o dziurawych ulicach...
Sp 16 W tej okolicy jest bardzo dużo dzieci i młodzieży ze Starego Miasta bloków przy Batorego i Targowej
SUPER MIEJSCE NA ORLIKA
Hahaha!
Juz widzę,jak wszyscy "oni" biegną grać w piłkę na orlika...
Jakoś nie widaiałem w tej okolicy dzieci namiętnie grających w piłkę - wszak do tego miejsca we wspomnianej okolicy jest dużo ( nie trzeba wywalać grubej kasy na boisko...).
Wczoraj w radio usłyszałem do przedstawicieli UM, że najlepiej jak Orlika wybuduje uniwersytet a śmietankę spije miasto - chore
Daj spokój, to by było za daleko do urzędu. Przecież, nie wiemy czy byłby zdolny dojść do miejsca pracy. W końcu to niepełnosprawny.
Ja tez proponuje okolice szkoly podstawowej nr 16... na osiedlu Batorego Jagielonska jesr miejsce stare betonowe boisko. tam jest dobra lokalizacja...a ja nie to za szkola podstawowa nr 16 !!
ja proponuje za SP 12 jest tam duży plac ( stare boisko) skate park obok i duę osiedle wokoło więc i zapotrzebowanie na taki obiekt jest
Proponuję parking na dachu Kauflandu.Powietrze lepsze,od razu też trening wytrzymałości wysokościowej.A po kopaniu piłeczki blisko po browar i serdelka z bułką.Z musztardą,lub bez.Bezy zresztą są też...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!