Jak prokuratura śmiała? Teraz pewnie Ziobro włączy się do sprawy. Biedni Ci prokuratorzy.
Moje zdanie jest takie: rządzący niech robią co chcą, kradną, oszukują itp, ważne żeby Nam mieszkańcom Polski żyło się dobrze :)
i z Bełchatowa lecą wszyscy od góry do dołu...Elbest na czele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy rzeczywiście piotrkowska prokuratura nie ma się czym zajmować? Media już z Bartłomieja Misiewicza zrobił demona a teraz na podstawie zarzutów "wyssanych z brudnego palca" próbuje się sponiewierać młodego człowieka? Mam nadzieję, że prokurator prowadzący sprawę okaże się roztropny.
A ja słyszałam ,że w PGE w Bełchatowie pracują tylko ciotki-pociotki.
Jedno drugiego wkręca."Rodzinny" interes został utworzony.
cisnac ich a tego najbardziej gowniarza pol belchatowa poobsadzal zegnajcie uklady ukladziki to sie dopiero gorzkowice zalamia
prawda wyszla na jaw, w koncu, trzeba miec glowe do takich interesow ale panowie nigdy nawet porzadnej szkoly nie skonczyli, wiceprezesi ,zal zal serce placze juz was wiecej nie zobacze
To jest właśnie ta ich Ojczyzna Dojna. Dorwali się do koryta i wszędzie swoich kumpli obstawiają!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!