~mom (Gość)2
"Na ulicę Łódzką w godzinach pracy wysyłani byli Urzędnicy U.M. Piotrkowa i po odwiedzinach udzielali wyjaśnień w mediach, usprawiedliwiając przełożonego, itd. itd . ............ o faktach pisało/donosiło ePiotrków zamieszczając piękną gamę fotek i tłumaczeń ............" - - - - Zgłoś się z tym do zaiksu,zarobisz kupę kasy.
To jakieś uzależnienie z tymi tabliczkami ? Jeden ze znanych mieszkańców ul. Łódzkiej nie umieścił na bramie swojej posesji tabliczki ,afera . Ale setki innych posesji w EP nie są uzbrojone w żadne tabliczki i nikomu to nie przeszkadza ale ta jedna z ul.łódzkiej tak,to samo jest z rondem.Czy z tą nieszczęsną tabliczką będzie nam się lepiej ,bezpieczniej jeździć,czy ona jest tam niezbędnie potrzebna ? Komu to przeszkadza i kto za tym stoi,doskonale wiemy ! Stop komunie
Ale problem ze niema tabliczki!!!! A moze ktoś zauwazy błąd jaki jest w rondzie!!!? I to nie mały. I moze pora sie tym zająć. Bo nie fajnie jak wjezdzasz na pas zgodnie z tablicą inf.a nagle konczy sie pas i stoisz na srodku zeby zmienic pas na lewy na rondzie zeby wjechac w strone krakowki...żal.
Zajmujecie się drobiazgami. Już zadałem pytanie dziennikarzowi Radia Strefa kto podjął dezyzję o przebudowie ul. Cmentarnej bez dokończenia ul. Partyzantów? Nikt nie podjął tematu. Straży Miejskiej nie interesuje również nie przestrzeganie zakazu postoju przy ul. Partyzantów. Proszę w godzinach południowych sprawdzić co tam się dzieje.Zwłaszcza jak w cały bałagan wciska się jeszcze autobus MZK.
Lipne to rondo.Juz dwa razy miałem na nim stłuczkę z mojej winy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!