Przyjdzie taki czas że i Ty poliżesz...
Czyli inaczej mówiąc - idiotyzmów.
jestem b.ciekawy kiedy przyjdzie do ks.Dziewulskiego posłanka Radziszewska wyspowiadać się za opluwania ks.Bochyńskiego na antenie TV ogólnokrajowej???
Zgodnie prokuratura stwierdziła że zarzuty są bezpodstawne!!!
Przyjdzie taki czas że i Ty poliżesz...
hahaha nie rozsmieszaj mnie !
Czego się nałykałeś? Oni jeszcze dobrze nie rozpoczęli śledztwa w tej sprawie...
Ksiadz Rektor staje przed wielkim wyzwaniem. Przede wszystkim menedżerskim. To wielkie obiekty które trzeba utrzymać i rozkręcić w nich dzialalność. Nowej osobie będzie to trudne. Takie przekazanie obowiazków jak każdy wie musi odbyć się płynnie i stosunkowo długo. Jak będzie brzytwa to wszystko stanie czego przykladem jest hostel i kawiarnia. W kościele toczy się remont, przedszkole ze szkołą wymagają dalszych nakładów co wiaże się z potrzebą środków na potrzebne prace. Czy da radę ksiadz dr. teologii. Odpowiedź krótka - nie da rady bez pomocy byłego rektora.Myślę że kuria to rozumie i w jakiś sposób będzie starała się tą sprawę rozwiązać.
Tak, to makabra, co też ten ksiądz ludziom wyrządził, jak ich zawiódł, choć obdarzali go taką bezgraniczną miłością. Dramat, po prostu. Brak słów.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/2068320,bez-sciemniania-kowal-zawinil-ale-nie-wieszajmy-cygana,id,t.html
Ci wszyscy,którzy twierdzą, ze do kościoła Panien przychodzili jedynie dla księdza Irka zaprzeczają w 100% temu, co on sam przez lata im przekazywał. W ten sposób nakręcają nieprawdopodobnie zjadliwą kampanię przeciwko temu wspaniałemu człowiekowi. Trzeba życzyć mu teraz sił na dalsze życie... A on je znajdzie...
Ech Ty człowieku małej wiary!Twoja odpowiedz powinna brzmieć : - nie da rady bez rektora biznesmena!!!Ale Ty to powinieneś wiedziec najlepiej :)))
raczej bez rektora biznesmena celebryty piwowara.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!