metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Pawełek36 ~Pawełek36 (Gość)wczoraj, 08:07

Czy nowy komendant stoi za sukcesem rozbicia ekipy od wyłudzeń dotacji na fikcyjne przedszkola ?

41

Marzena49 ~Marzena49 (Gość)17 godzin temu, 20:22

A jakieś statystyki i wyniki jakie osiągnęła komenda PTB za czasów komendanta Malanowskiego ? Liczba wykrytych kradzieży, pijanych kierowców czy automatów do gier hazardowych ?

00

ITD ~ITD (Gość)przedwczoraj, 16:43

Może teraz jako komendant zrobi Pan porządek z Tirami które jeżdżą na zakazach tonazowych po drogach powiatowych w Kalku, Kludzicach i Poniatowie. Proszę się wykazac że Pan rządzi a nie statystuje

93

muł. ~muł. (Gość)przedwczoraj, 13:05

Są różne karuzele, a tutaj jest karuzela stanowisk. Ciekawe jakie jest drugie dno.

191

Osiedlowiec ~Osiedlowiec (Gość)przedwczoraj, 18:07

I przy ul. Wysokiej przy rondzie autka stoją tuż przy pasach. Nikt tego nie widzi

72

Wpl ~Wpl (Gość)przedwczoraj, 18:00

Polskiego mnie uczył

24

Józef ~Józef (Gość)przedwczoraj, 20:55

ja tyle lat u prywaciarza robie i pół medalu nie otrzymałem...ani zlotego ani brązowego nawet ze zwykłej blachy...

81

Uta ~Uta (Gość)przedwczoraj, 16:12

Z drogówki na komendanta kiedyś mnie zawijał z domu

41

Wujek Wojtek ~Wujek Wojtek (Gość)przedwczoraj, 12:55

Czas na nowego prezydenta.

234

Pozdro z Dubaju ~Pozdro z Dubaju (Gość)przedwczoraj, 14:46

Czy ktoś może poniósł konsekwencje za słoneczny pobyt w Zjednoczonych Emiratach Arabskich Bastka z BMW ?

190

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat