I co wracamy do starych nieudaczników. Towarzysze partyjni "głupi, mierny ale wierny".
Pan prezydent jest młody, nie pamięta chyba tego pana jako dyrektora ZDi UMu i jego urzędowania, stąd chyba pomyłka przy wyborze go na dyrektora ,przecież za młodu mieszkał w Wielkiej Brytanii.
Może magistrat wyjaśni, jaką zastosowano technikę naboru na to stanowisko. Ilu było kandydatów? Prosimy o podanie informacji na jaki okres czasu został zatrudniony? To wszystko jest ważne bo gdyby się nie "sprawdził', to można byłoby zatrudnić na to stanowisko inną osobę.
Może magistrat wyjaśni, jaką zastosowano technikę naboru na to stanowisko. Ilu było kandydatów?
Ręce opadają. Odbije się to czkawką wszystkim, to tylko kwestia czasu.
Prezydencie zaufałem Ci ale tą decyzją straciłeś już moje poparcie, a tak wierzyłem w lepsze ....
Na pierwszy ogień niech ten pan zajmie się asfaltową łatą na kostce granitowej ronda Wolborska-Wyzwolenia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!