Ciekawie się robi z tymi konkursami, rzekomo "jawnymi". Na rzecznika Biura Prasowego wygrała pani z Radia Piotrków, a pan Bak to szwagier prezydenta. Oj, nieładnie, nieładnie, chyba czas zbierać podpisy pod referendum. Może pan Mariusz i Agnieszka ruszą sprawę i się temu przyjrzą, skoro są za mieszkańcami.
czyli teraz młody, doświadczony, chętny do pracy pan inżynier pochyli się nad bublem wykonanym na "Ryneczku" i przestanie zalewać ten teren po ulewach. gumiaki na nóżki i do roboty.
żółta kartka Nie głosowałem na tego pana.To był błąd Piotrkowian.
Do wszystkich myślących że szwagrem nie może być Pan inżynier... Wg. słownika "Szwagier to mąż siostry albo brat żony lub męża. Szwagrem nazywa się również męża szwagierki, kuzynki lub kuzyna żony albo męża." Także rodzina na swoim może być jak najbardziej na miejscu- trzeba uzyskać prawilne oświadczenie prezydenta panowie dziennikarze i opublikować, bo dywagacjom nie będzie końca. A przecież Szymon powiedział że członkowie jego partii nie będą zatrudniali krewnych na stanowiskach urzędniczych, czy jakoś w ten deseń.
W Bełchatowie już dawno jest po zmianach rad nadzorczych w miejskich Spółkach, są wybrani nowi prezesi, a tu? Dalej emeryci typu Stankowski, Rżanek, Krawczyński, Antoszczyk, itd.siedzą i blokują stanowiska młodym. Nowy prezydent bardzo mnie zawiódł i dałam mu żółtą kartkę, ale po tym, czego się dowiaduję o braku konkursu na Inżyniera Miasta i powiązaniach rodzinnych wręcz jestem zmuszona dać mu czerwoną.
A czego wy się ludzie spodziewaliście po osobach z KO i PSL? Że Wam dadzą pracę za solidne wynagrodzenie i rzetelne konkursy? Dadzą Wam, ale co najwyżej na szparagi w Niemczech za najniższą krajową. Szkoda, że Piotrków jest pełen rodzin byłych komunistów, dlatego nie mamy szczęścia do ludzi rządzącym tym mistem. Zazdroszczę mieszkańcom Bełchatowa człowieka spoza układu POPiS. Bełchatów będzie się dalej rozwijał, a tu marazm i kolesiorstwo jak przez ostatnie 20 lat.
A miał być koniec układów. Stare się maja dobrze a nowe jeszcze lepiej :) A nie mówiłem?
Zmiany... zmiany... zmiany... nowe - stare referaty podzielone na trzy, nowe - stare obowiązki, nowi kierownicy w każdym z mini referacików... za każdym takim ruchem idą wydatki i to wcale niemałe... jeszcze chwila, a w urzędzie będzie więcej kierowników, niż zwykłych pracowników do merytorycznej roboty... rozpędził się Pan Prezydent - nielogicznie i niegospodarnie...
Nowy Dyrektor OSIu obowiązkowo !!!! Koniec monowładztwa piłkarskiego. Jest PKS i będzie ZKS Concordia. Równość zawsze będzie honorowa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!