Cinkie bolki,za granicą, czy większych miastach żyją na kredycie socjalowym
Tu się mam dobrze,fajna miejscówa a strzyże kijentow z dużych miast
Dopiszcie moją córkę do mieszkańców którzy ubędą. Za 2 lata skonczy szkołę średnią i już do Warszawy wyjedzie. I pewnie tam zostanie bo u nasz nie ma perspektyw na dobrą pracę za dobre pieniądze. U nas silników nie projektują w Piotrkowie więc nawet nie ma gdzie pracować
Tu się urodziłem i nigdy nie wyjadę,pozatym biznes też tu można rozwijać
No i jak tak dobrze policzyć to to się zgadza później z tymi 80 milionami które brakują w kasie
Dzięki Chojniakowi Piotrków stracił prawie 10 tys mieszkańców przez 10 lat. 10 tys, bo ważna jest liczba osób zameldowanych, nie zamieszkałych jak chciałby UM. Z Piotrkowa wyjechało ponad 6 tys. osób młodych (15-39), bo nie każdy ma marzenie pracować w magazynie czy w Biedronce. Dziękujemy za najlepszego prezydenta naszych czasów, który nie zrobił nic, aby przyciągnąć pracodawców do naszego miasta, a tylko biadoli o spadku dochodów z PIT.
Zastanawiam się dla kogo są budowane te nowe bloki? Cena za metr taka sama jak w Łodzi. Nawet nie będziemy sypialną. Może miasto miało by jakiś pomysł na tanie mieszkanie w Piotrkowie ?
Zdjęcie ilustracyjne do tekstu zrobione pewnie jeszcze przed 'przełomową reformą' pana dyrektora z drugiego końca miasta. Dziś tak tłumnie już nie jest.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!