metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lola ~Lola (Gość)05.08.2010 15:14

Można oczywiście cieszyć się, że próbuje się wyciągnąć konsekwencje z ataku minionej zimy i reakcji na nią, czyli tego BRAKU ORGANIZACJI, TOTALNEGO PARALIŻU SŁUŻB PORZĄDKOWYCH, ba! PARALIŻU CAŁEGO MIASTA. Owszem... pięknie, że tak iście niezgodnie z naturą Polaka władze próbują zawczasu zabezpieczyć nas - mieszkańców miasta przed śnieżnymi niedogodnościami.
Z tym, że na mój podejrzliwy nos kroi się tutaj coś innego. Oczywiście mogę się mylić, bo niby czemu nie? Ale czyżby WCzc.P.Chojniak dostrzegł ulatniające się opary niechęci wobec jego kandydatury i w przypływie czarnowidztwa usiłował zabezpieczyć na 3 lata kolegów z PEUK.SA. przed utratą sutka krowy dojnej, jaką przez 4 lata był UM??
Zatem nie o zabezpieczenie miasta tu idzie, a o zabezpieczenie czyichś czterech liter.
W takim razie - chociaż lato w pełni, to z Piotrkowian próbowałoby się w ten sposób zrobić "śniegowe bałwany". Ojj nieładnie, władzo, nieładnie.

00

karmat7 ~karmat7 (Gość)05.08.2010 16:35

I tak ich zima zaskoczy

00

ilidan ilidanranga05.08.2010 20:51

ta a zima beda mysleli o koleinach ktore sie od slonca w drodze robia.
Oni dobrze mysla tylko nie wtedy co trzeba

00

gość ~gość (Gość)05.08.2010 22:12

Lola jak jesteś taka podejrzliwa to sama złóż super ofertę na odśnieżanie i pociągniesz z tego sutka do swojej kieszeni.

00

Lola ~Lola (Gość)05.08.2010 22:32

"gosc" napisał(a):
Lola jak jesteś taka podejrzliwa to sama złóż super ofertę na odśnieżanie i pociągniesz z tego sutka do swojej kieszeni.

Rzecz w tym, że ja nie muszę ciągnąć z tego sutka i nawet nie mam ochoty. W tę tzw. kieszeń ciągnę wyłącznie wskutek własnej intelektualnej pracy. Zainteresowanie miastem jest natomiast bezinteresowne.

Komentarz był edytowany przez autora: 05.08.2010 22:33

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat