Można oczywiście cieszyć się, że próbuje się wyciągnąć konsekwencje z ataku minionej zimy i reakcji na nią, czyli tego BRAKU ORGANIZACJI, TOTALNEGO PARALIŻU SŁUŻB PORZĄDKOWYCH, ba! PARALIŻU CAŁEGO MIASTA. Owszem... pięknie, że tak iście niezgodnie z naturą Polaka władze próbują zawczasu zabezpieczyć nas - mieszkańców miasta przed śnieżnymi niedogodnościami.
Z tym, że na mój podejrzliwy nos kroi się tutaj coś innego. Oczywiście mogę się mylić, bo niby czemu nie? Ale czyżby WCzc.P.Chojniak dostrzegł ulatniające się opary niechęci wobec jego kandydatury i w przypływie czarnowidztwa usiłował zabezpieczyć na 3 lata kolegów z PEUK.SA. przed utratą sutka krowy dojnej, jaką przez 4 lata był UM??
Zatem nie o zabezpieczenie miasta tu idzie, a o zabezpieczenie czyichś czterech liter.
W takim razie - chociaż lato w pełni, to z Piotrkowian próbowałoby się w ten sposób zrobić "śniegowe bałwany". Ojj nieładnie, władzo, nieładnie.
ta a zima beda mysleli o koleinach ktore sie od slonca w drodze robia.
Oni dobrze mysla tylko nie wtedy co trzeba
Lola jak jesteś taka podejrzliwa to sama złóż super ofertę na odśnieżanie i pociągniesz z tego sutka do swojej kieszeni.
Rzecz w tym, że ja nie muszę ciągnąć z tego sutka i nawet nie mam ochoty. W tę tzw. kieszeń ciągnę wyłącznie wskutek własnej intelektualnej pracy. Zainteresowanie miastem jest natomiast bezinteresowne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!