Idea , poparta zapewne badaniami ekonomicznymi jak najbardziej słuszna i pożądana dla EP,może troszkę niedorzeczna (czytaj~wykształcony~) Ale mimo wszystko ja życzę panu powodzenia.Takich przedsiębiorców,inwestorów właśnie tu w EP potrzeba,nie liczykrupów . Już zaczynają się odzywać wszelkiej maści znawcy tematu ze "szkoły" Balcerowicza ale nimi proszę się nie przejmować.Pozdrawiam i życzę sukcesu.
Chciałbym tego dożyć. Bo już po projekcie biblioteki mam rozeznanie jak to idzie z projektem a budową w Piotrkowie. Więc liczę że dojdzie do skutku ten projekt.
Niech się zajmą straszącą europą, albo metalplastem. sigmatex tez by mogli uruchomić. 30 lat mieszkałem przy chali i mi targ nie przeszkadzał. po co psuć coś co działa?
Nawet ładnie, tylko ten łącznik zasłoni zabytkową architekturę (ścianę i wejścia) - szkoda, i jakoś mi się nie widzi handel na parkingu- jaka będzie jego wysokość- taka jak w Focusie- to nie wchodzę
Nie można troszkę zmienić, Pozdrawiam
Pan Roman nie śmierdzi groszem, więc ta koncepcja pozostanie tylko bytem medialnym.
A tam... Spinacie się jakbyście to Wy z Waszych pieniędzy płacili za budowę tego projektu. Wygląda ładnie i nowocześnie, ja osobiście chciałbym oglądać taki budynek u nas w centrum.
Co do zlikwidowania targowiska... Jakoś we wtorki i piątki są tam tłumy więc jednak ludzie z niego korzystają, takie nowoczesne projekty Wam przeszkadzają, a jednocześnie rynek (najstarsza forma handlu) ? To miasto ma się uwsteczniać? Rozwijać? Czy nic nie robić i biadolić, że nic się tu nie dzieje?
Wstrętni kapitaliści, niczego nie budujcie. W tym "zabytkowym" miasteczku wszystkim jest dobrze! Niczego nie trzeba zmieniać. Na hasło ,że coś nowego zostanie zbudowane "arystokracja piotrkowska" dostaje obstrukcji i popada w cierpienia, jak widać poniżej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!