Ja wychodzę z moim yorkiem ,, na kupkę' pod familioki, tam i tak brud i bieda...Szkoda, ze takie niskie to ogrodzenie!
Jak sobie kupią mieszkanie własnosciowe i bedą mieli wpis w KW na mieszkanie i działke to sobie będą żądzić, narazie to wynajmują i niech się cieszą, że mają ogrodzenie bo nie jest to przewidziane w projektach a jednak im zrobili. Ta osoba co tak pisze ma nierówno pod sufitem.
Rudecki jak zrobił domofon na Rzemieślniczej to nie działał dwa lata. Dopiero jak chciał się podłączyć do sieci energetycznej żeby budować blok na przeciwko to się okazało że domofon można naprawić w całym budynku w ciągu jednego dnia.
Bo społdzielnia nam jasno nakreśliła ze beda bramy na pilot ale furtki wszystkie maja być otwarte. Właśnie tylko tą furtke koło sklepu ciągle ktoś zamyka i robi na złość innym.
To ja jestem tym trzecim. Nie daj Boże jak będzie potrzebna karetka a ta osoba będzie sama w domu !!!!! To ciekawe kto wyjdzie i otworzy ? I wtedy będzie sprawa w prokuraturze i będą szukać winnego . !!!!!!
A ja sie ciesze i jestem zadowolony bo teraz jest gdzie postawić auto jak wracam wieczorem,a nie cała działkowa stawiała sobie auta na wygodnym parkingu a ludzie z bloku obok którego jest parking nie mieli gdzie stanąc.Rano było widać jak watahami idą od strony innych osiedli
Furtki przy sklepie beda zamykane,trzeba sobie dorobic kluczyk i bedzie po problemie!
A ty urzedniczko Agnieszko naucz sie pisać familiaki i ze swoim Jorkiem to wychodz gdzieś indziej albo niech ci sra w domu na familiakach bieda i brod a u was patologią jakieś elvisy alkoholicy nie wszyscy ale większość wielkie zaje..bane państwo karinktonów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!