Jesli piotrkowianie wybiorą znów Chojniaka na prezydenta to niestety nic juz nie uratuje tego miasta. Ja sie wyprowadziłem kilka lat temu i widze że to z perspektywy ze nalezy zmiana ewidentnie.
rozumiem że wSULEJOWIE też pozostaną na obecnym lub niższym poziomie ,szczególnie jak mają na takie XXXX jak alkomaty ,,,,,,,,
co to ma w ogóle być. Jakbym słuchał TVP i pseudowywiadu z politykiem PiS
Panie wybory idą, w 2025 roku jak wygrają (oby nie) z nawiązką nadrobią te podatki, a i krówki już zakupione na wiosnę?
Ciekawe zo zrobią z tymi wszystkimi co nie mogą przez tydzień załatwić spraw w Wydz.Komunikacji?
Czy przedłuzą godziny pracy czy ludzie będą godzinami czekać w kolejce
A w Sulejowie rajcy UCHWAŁA NR LXX/593/2023
RADY MIEJSKIEJ W SULEJOWIE ustalili 1,05 zł za metr budynków mieszkalnych. Mają gest. Wychodzą z założenia, że mieszkańców Sulejowa stać pomimo, że np. mają dodatkowe koszty życia w postaci dojazdów do pracy w Piotrkowie, a u mieszkańców Piotrkowa przeważnie taki koszt życia nie występuje.
"Po długich analizach, wysłuchaniu wielu osób i odbyciu konsultacji, uznałem żeby nie procedować uchwały dotyczącej podwyżki podatku od nieruchomości. na rok 2024".
Czego się nie robi żeby utrzymać stołek, prawda panie prezydencie? Jeszcze tylko przeznaczyć w budżecie parę grozy z kieszeni mieszkańców na zakup dla nich krówek i irysków, skręcić kilka długopisów, wydrukować gazetki, w których znów Pan napisze, że w Piotrkowie jest idealne powietrze, że pełno tu inwestorów, że świetne zarobki i parę innych bzdur i wybory wygrane. Ale coś Panu zdradzę, bo najwyraźniej żyje Pan w bańce. Każde miasto funkcjonuje tak jak funkcjonuje jego główna, reprezentacyjna ulica. W Piotrkowie zawsze była nią Słowackiego. Była pełna życia za cara, za sanacji, nawet za komuny i Balcerowicza. Ale Chojniaka nie dała rady przetrzymać.
O jego ekscelencja ma widzę gest, czyżby to jak asfalt, deklaracja referendalna i po wyborach lub braku referendum zniknie jak dotychczasowe deklaracje prezydenta z Bożej łaski?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!