Dajcie już spokój. Jeżeli do tej pory jest na wolność to już tak zostanie.
Za kradzież w markecie przysłowiowy dresiarz już by dawno siedział za kratami
Zakryte oczy by przypadkiem go nie rozpoznać. Zwykły złodziejaszek publikowany jest wszędzie a morderca ukrywany bo ma trochę grosza
Była zgoda na upublicznienie wizerunku czy tylko z listu gończego znamy jego wizerunek? Jak była zgoda to teraz jest nie zgoda a list wygasł bo go znaleźli?
Nie macie państwo absolutnie żadnych dowodów z jaką prędkością jechał Pan M.
Piszecie że ten tekst pszeczytam w 4 minuty. Raczej jest tego dużo i potszeba nato około 10 minut i to jak się człowiek skupi i czyta piąty raz bo za pierwszym to około 14 minut
Przepraszam za offtop ale padła tu kwestia Donalda co mi się skojarzyło z kreskówką o kaczorze Donaldzie produkcji USA potem z jakimś dziadkiem z wermachtu a jeszcze pote, o czym niedawno się dowiedziałem, że amerykańskie (USA) hamburgery wymyślili emigranci niemieccy tamże. Ja tego nie ogarniam i proszę o bublikację tegoż.
Każdy taki oburzony a po ulicach co trzeci kierowca podczas jazdy zajęty jest swoim telefonem zamiast skupić się na drodze
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!