od stycznia czekam na zaszczepienie w "Hipokratesie".Mam 75 lat i termin wyznaczony na koniec maja, więc skończcie już z tym zachęcaniem na szczepienia, bo zapis a termin szczepienia to dwie różne galaktyki.
A to ten tzw. ekspert, który życzył zakażenia ludziom bez maseczek. Autorytet pisowski...
Warto rozmawiać , czy naprawdę warto, przekonał się J. Pospieszalski znany pisowski lizod.p
Ludzie macie klapki na oczach maseczki dla lekarzy a cała ta propaganda ma zatkać dziurę w budżecie z Waszych pieniędzy. Weź sobie worek 25kilo albo po prostu siatki z zakupami i przejdź w tej maseczke od kasy do auta na parkingu 100metrow , ja ostatnio w sklepie prawie się udusiłam gdy niosłem taki worek ta maseczka nieda się oddychać te maseczki was wykańcza a nie jakis wirus czy grypa , teraz w co drugim zgonie dopisane jest coronavirus bo lekarze szpitalem mają z tego dodatkowe pieniądze za walkę... Więc jeśli ja umrę za 10/20lat i tak dopiszą mi corona wirus i choroby współistniejące bo, mają z tego kasę
Szantaż i dyskryminacja. Skoro ktoś się zaszczepił to czemu boi się tych bez szmaty na twarzy? Czyżby szczepionka była g...o warta?
a w jakim szczycie której fali pseudo pandemii jest Białoruś????? konkretne odpowiedzi po proszę a nie głupkowate odpowiedzi kowidian
Mogę nawet zapłacić tylko mnie już zaszczepcie wczoraj widziałam dwie osoby bez maseczek w sklepie to jakiś koszmar
Czy zdrowa osoba powinna sobie wszczepić wirusa? Musiał bym na głowę upaść no ale jak weźmiecie dwie za trzecią w krótce będziecie musieli już zapłacić tzw przypominającą. Już media powoli o tym piszą :)))
SZOK, dyskryminacja i rasizm.
Nawet niektórzy członkowie rady medycznej twierdzą , że noszenie maseczek jest niezasadna. Amerykańskie CDC też potwierdza, że maski są nieskuteczne Pinkas potwierdził, że maski mają mieć efekt psychologiczny .
Obudźcie się !
dzięki Bogu za testy PCR na kowida, bez nich nie wiedzielibyśmy że mamy epidemie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!