metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lama1980 lama1980ranga18.03.2015 12:16

Czasem do Piotrkowa zawitam z teściami,na kawkę i do Ikei.Nie podniecałbym się tym pałacem

06

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)18.03.2015 20:38

"z charakterystyczną figurką cynowego chłopca"
Nie wiem, z czego była ta figurka, ale raczej chodzi tu o jakiś stop. Czysta cyna nie nadaje się do tego celu - stojąc na zewnątrz w naszym klimacie figurka z czystej cyny zbyt wielu lat by nie przetrwała. Czynnikiem destrukcyjnym są dla cyny niskie temperatury.

11

tutaj tutajranga15.03.2015 12:57

Amorka ukradł i zainstalował u siebie w ogrodzie ówczesny wojewoda piotrkowski. Później amorka odebrano i podarowano przedszkolu. Nie wiadomo, dlaczego od razu nie wrócił na dziedziniec sądowy.

101

dotchła pani wózku ~dotchła pani wózku (Gość)15.03.2015 13:08

Pałac obłudy!

83

Buka ~Buka (Gość)15.03.2015 12:46

Skąd Państwo wiedzą, że to byli piotrkowianie, a nie było wśród nich TURYSTÓW, o których Piotrków tak się ubiega, i których tak skrzętnie liczy i wypatruje. Wielokrotnie przyjeżdżałam do Piotrkowa na podobne imprezy, ale jak czytam ZNOWU, że uczestniczyli "piotrkowianie", a nieraz i że zaproszeni są "piotrkowianie", to mi się odechciewa przyjeżdżać do Waszego NIEGOŚCINNEGO miasta.

64

gośc 21 ~gośc 21 (Gość)15.03.2015 11:51

Ten przybytek powinien spotkac taki sam los co stary areszt śledczy

518

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat