metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)29.04.2020 16:12

To jest tylko czysty biznes,nic więcej

74

gość ~gość (Gość)29.04.2020 16:48

Miesiąc temu minister śmiał się i mówi że maseczki gów... daja a teraz jak sa w sprzedazy na poczcie to trzeba nisic. Smiech na sali.. Nie pozdrawiam noszących "kagance"

93

karol ~karol (Gość)29.04.2020 15:16

w sobotę byłem na zakupach w sklepie, za mną weszła pani zupełnie bez maseczki i spokojnie łaziła po sklepie i robiła zakupy. Obsługa powinna ją wyprosić i nie obsługiwać przy kasie. Ludzie nie kapują po co są te maseczki. Nie chodzi o to, że mają nas chronić przed wirusem ! Ale innych przed nami ! Możemy być nosicielem i nie mieć żadnych objawów ! Kompletnie żadnych ! Nawet nigdy się nie dowiemy, że mieliśmy tego wirusa. Ale możemy zarazić innych, którzy mogą nie mieć tyle szczęścia !

68

ja ~ja (Gość)29.04.2020 14:02

przy wystawieniu na działanie słońca w temperaturze większej niż 20 stopni koronawirus ginie po 2 min...

413

gość ~gość (Gość)29.04.2020 15:10

Słyszałam w Maglu jak facet opowiadał ze jedna trzecia nie nosi. To jest fakt. To są egoiści.

28

gość ~gość (Gość)29.04.2020 14:55

Drogi słuchaczu audycji radiowej! Skoro tak bardzo chcesz przestrzegać zaleceń, to noś tą cholerną maseczkę ale nie donoś na innych i nie baw się w kapusia. A jak się boisz zarazić od innych, to siedź w domu na d...ile i nie wkurzaj innych!!!!!!!

1833

gość ~gość (Gość)29.04.2020 18:14

Kiedy policja psuła święta i dawała mandaty, to był płacz. Teraz nagle mają dawać mandaty?! Hipokryzja.

71

gość ~gość (Gość)29.04.2020 18:15

Jak nosić maseczkę, jak nie pasuję do butów ani torebki??

73

Kacper ~Kacper (Gość)29.04.2020 18:19

MANDATY! Tylko mandaty! I towarzystwo dostosuje się do zaleceń!

07

Grażyna ~Grażyna (Gość)29.04.2020 18:22

Bardzo dużo ludzi nie nosi maseczek. Głupich najlepiej zamknąć w domach. Tylko izolacja działa na nas. Normalnie nie rozumiemy, że należy nosić maseczki. Nie uczymy na przykładzie innych narodów. Niektórzy po prostu chcą mordować innych. Chcą widzieć u nas tysiące chorych i zmarłych.

13

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat